Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρθρο Σωτηρακόπουλου με νόημα: Τι έδειξε η Bundesliga και το τρέμουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!
| 2020-05-30 04:33:00

Άρθρο Σωτηρακόπουλου με νόημα: Τι έδειξε η Bundesliga και το τρέμουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Sportdog Team
Άρθρο Σωτηρακόπουλου με νόημα: Τι έδειξε η Bundesliga και το τρέμουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι ημερομηνίες βγήκαν, όλα κυλούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του ποδοσφαίρου και στην Αγγλία, ο κόσμος παίρνει τα πάνω του ενόψει της επαναφοράς της δράσης κι όμως υπάρχει κάτι που κάνει τις αγγλικές ομάδες που κυνηγούν πράγματα, να ... τρέμουν, έπειτα απ' όσα έδειξε η Bundesliga! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο england365.gr:

Η Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησε να επιστρέψει στα γήπεδα και στις οθόνες όλου του κόσμου από τις 17 Ιουνίου, με τα ματς Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ και Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτά ήταν εξ αναβολής παιχνίδια που δεν πρόλαβαν να γίνουν ούτε στις νέες ημερομηνίες που είχαν οριστεί κι έτσι αυτές οι τέσσερις ομάδες κάνουν την αρχή πριν από την ολική επαναφορά.

Το μεγάλο ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ που ενδέχεται να κλειδώσει και τον τίτλο για την ομάδα του Κλοπ ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Etihad λίγες μέρες νωρίτερα, θα προγραμματιστεί είτε για τις 20 είτε για τις 21 του Ιούνη, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι πως άπαντες βρίσκονται πλέον σε τροχιά ολικής επαναφοράς!

Ένα στατιστικό που θα απασχολήσει τις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος είναι αυτό που παρουσιάστηκε με τις έδρες στην επανέναρξη της Bundesliga, η οποία έκανε την αρχή και έδωσε το παράδειγμα όσον αφορά στα μέτρα τήρησης των υγιεινής και τις αποστάσεις ασφαλείας σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με το κομμάτι έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Μπροστά σε κενά καθίσματα, αφού απαγορεύεται η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, υπήρξαν μόλις πέντε νίκες γηπεδούχων σε 27 παιχνίδια!

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτό και στην Αγγλία, ωστόσο, είναι λογικό να τρομοκρατούνται όσες ομάδες κυνηγούν κάτι είτε αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, είτε οι θέσεις της Ευρώπης γενικότερα, είτε φυσικά διεκδικούν την επιβίωσή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Το θέμα που βάζουμε όλοι, ωστόσο, πάνω απ' όλα, μετά την υγεία φυσικά, είναι πως ξεκινάει πάλι η ιστορία. Για την ακρίβεια, συνεχίζεται έπειτα από δύο μήνες. Οι παίκτες θα ψάξουν να βρουν ρυθμό, θα προσπαθήσουν να ξαναβρουν πατήματα και επί της ουσίας θα ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά δίχως τις δικαστικές διαμάχες και τον ντόρο που θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε άλλο σενάριο κλεισίματος της αγωνιστικής περιόδου δίχως να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags