Facebook Pixel Άρης - Μπράουν Ιντέγε: Ο Νιγηριανός άσος θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη;
| 2020-05-29 12:06:00

X-Files στον Άρη! Ποιος Γκαρσία; Δείτε με ποιον φορ μιλάει ο Καρυπίδης - Έχει "καραφλιάσει" η FIFA

του Λάζαρου Γεωργίδη
X-Files στον Άρη! Ποιος Γκαρσία; Δείτε με ποιον φορ μιλάει ο Καρυπίδης - Έχει "καραφλιάσει" η FIFA

Άρης - Μπράουν Ιντέγε: Τα… X-Files στον Αρη συνεχίζονται. Την ώρα που η ομάδα στέλνει επιστολές στη ΦΙΦΑ ζητώντας κατανόηση και ευνοϊκότερη μεταχείριση για την απαλοιφή του ban μεταγραφών, φέρεται να καταθέτει πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ για την αγορά ποδοσφαιριστή (Ματέο Γκαρσία).

Ποσού που φτάνει και περισσεύει για να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές από τις τρέχουσες οφειλές και που ενδεχομένως να αρκεί για να καλύψει και αρκετές από τις 12 συνολικά εκκρεμείς υποθέσεις επεκτάσεων συμβολαίων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στα τέλη της σεζόν και – δυστυχώς για τον Αρη – διατηρηθεί η ποινή από τη ΦΙΦΑ, θα είναι και οι μόνες «προσθήκες» που θα έχει δικαίωμα να κάνει.

Την ίδια ώρα, διαφημίζεται η άρνηση της διοίκησης σε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ από την Αλ Γουάσλ για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη, ποσού δηλαδή που επίσης θα χρηματοδοτούσε όλες τις (πολλές και σημαντικές) εκκρεμότητες του συλλόγου, ενώ το φοβερό και τρομερό «κίτρινο» διήμερο ολοκληρώθηκε με τη διαρροή της απόσυρσης από τη διεκδίκηση (;) του Ματέο Γκαρσία, αφού η απάντηση του Ερυθρού Αστέρα στην πρόταση του Αρη ήταν αξίωση 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού.

Προφανές πως ό,τι και αν ειπωθεί από εδώ και πέρα αναφορικά με τα μεταγραφικά και τον αγωνιστικό σχεδιασμό των «κίτρινων», ειδικά ενόσω εκκρεμεί η προσφυή τους στο CAS κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολλή επιφυλακτικότητα και σύνεση.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως, όπως ξεκινήσαμε, τα X-Files στον… πλανήτη Αρη συνεχίζονται. Τελευταίο, αλλά αυτή τη φορά τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο, είναι η αλλαγή στάσης που διαφαίνεται από τον Νιγηριανό στο θέμα της δικής του ανανέωσης συμβολαίου!

Παραμένει μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ο Μπράουν Ιντέγε γνωρίζει πως ο Αρης δεν μπορεί να του προτείνει αποδοχές εφάμιλλες των φετινών (550.000 ευρώ), ωστόσο όπως επισημαίνεται έχει δείξει τις τελευταίες μέρες μια διάθεση τουλάχιστον να συζητήσει και να διαπραγματευτεί την παραμονή του στο «Βικελίδης» ακόμη και με μειωμένες αποδοχές.

Επαναλαμβάνουμε, οτιδήποτε αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αρη επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται με προσοχή, η υπόθεση παραμονής Ιντέγε παραμένει δύσκολη υπόθεση, ωστόσο αυτό που εδώ καταγράφουμε (και είναι επιβεβαιωμένο) είναι πως ο Νιγηριανός δείχνει μια διάθεση συζήτησης που επιτρέπει, ίσως και να δικαιολογεί, αισιοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μπέου! Αυτή η ομάδα της Superleague πωλείται - Τι θα γίνει με το ΑΦΜ - Χαμός θα γίνει πάλι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags