Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Δώνης - Επιστολή-φωτιά από Αλαφούζο!
| 2020-05-29 22:55:00

"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Δώνης - Επιστολή-φωτιά από τον Αλαφούζο!

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Δώνης - Επιστολή-φωτιά από τον Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος με επιστολή προς τον Γιώργο Δώνη ενημέρωσε πως επιθυμεί τον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά τα πλέι οφ.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να μη συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το πέρας της σεζόν ήταν πολλά, ωστόσο πλέον η εξέλιξη αυτή είναι δεδομένη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να "τελειώνει" τον Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Κάτι που σημαίνει ότι μετά το τέλος των πλέι οφ, οι Πράσινοι θα μπουν αυτομάτως στη διαδικασίας αναζήτησης προπονητή, ο οποίος θα τρέξει τον σχεδιασμό τη νέας σεζόν μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως αισθάνεται ότι έχει κάνει το καθήκον του στην ομάδα, τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο "τιμόνι" της.

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού ολοκληρώνεται τυπικά το 2021 και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές για συναινετικό "διαζύγιο". Ο Αλαφούζος δεν ανακοίνωσε την απόλυση του Δώνη, αλλά ουσιαστικά τον κάλεσε να βρεθεί ο τρόπος για να χωρίσουν κοινή συναινέσει οι δρόμοι του με την ομάδα. Σε περίπτωση απόλυσης, θα πρέπει να καταβληθεί η σχετική ρήτρα ύψους 450.000 στον 50χρονο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του, τόνισε όμως πως η  σύμπραξη των δύο πλευρών θα πρέπει να ολοκληρωθεί λόγω προβληματικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags