Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρτι στην Αγγλία! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε, ότι από 1η Ιουνίου ξεκινούν αθλητικές εκδηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-05-30 20:38:00

Πάρτι στην Αγγλία! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε, ότι από 1η Ιουνίου ξεκινούν αθλητικές εκδηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι στην Αγγλία! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε, ότι από 1η Ιουνίου ξεκινούν αθλητικές εκδηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πλέον επίσημο. Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα μπορούν να λαμβάνουν χώρα αθλητικά γεγονότα επαγγελματικού επιπέδου στο Νησί, χωρίς φυσικά να επιτρέπεται η προσέλευση θεατών.

Η σημερινή ομιλία του υφυπουργού αθλητισμού, Όλιβερ Ντόουντεν, ήρθε απλά να «σφραγίσει» την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπειτα από τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις από τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. Ο Νταβίντ Λουίζ αποκαλύπτει συζητήσεις επιστροφής του στην Μπενφίκα Σύμφωνα βέβαια με την ανακοίνωση, η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε όλα τα σπορ ενώ θα υπάρχει έλεγχος αναφορικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, οι οποίοι επίσης ανακοινώθηκαν λεπτομερώς. Ως γνωστόν, στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ η σέντρα έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου με τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η τελευταία αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags