Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρίζει" το Καραϊσκάκη - Στέλνουν εξτρέμ 88 εκατομμυρίων - "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης;
| 2020-06-01 11:25:00

"Τρίζει" το Καραϊσκάκη - Στέλνουν εξτρέμ 88 εκατομμυρίων - "Συμφώνησαν" - Τρελάθηκε ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρίζει" το Καραϊσκάκη - Στέλνουν εξτρέμ 88 εκατομμυρίων - "Συμφώνησαν" - Τρελάθηκε ο Μαρινάκης;

Ολυμπιακός - Ζότα: Μπορεί επισήμως από τον Πειραιά και σε κάθε τόνο να διαρρέεται πως η επιλογή του εξτρέμ που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για να αποτελέσει τον "αντί-Ποντένσε" θ’ αργήσει, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να περιορίζει την ονοματολογία και τα σενάρια με τους διάφορους ακραίους μεσοεπιθετικούς που εμφανίζονται ν’ απασχολούν τους "ερυθρόλευκους".

Ένα από τα σταθερά και επίμονα των ημερών είναι αυτό του Ζοτα, του Πορτογάλου επιθετικού της Μπενφίκα, με σειρά δημοσιευμάτων στη χώρα του (και όχι μόνο) να τον φέρνουν πρακτικά προ των πυλών του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικά, χτεσινοβραδινό στην Πορτογαλία ανέφερε πως ο δανεισμός του είναι δεδομένος και πως αυτό που πλέον διαπραγματεύονται Λουζιτανοί και "ερυθρόλευκοι" είναι το buy-out.

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε το sportdog, όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ο 21χρονος επιθετικός δεν αποτελεί καν επιθυμία ή εισήγηση του ίδιου του Πέδρo Μαρτίνς. Και εδώ, λογικά, τελειώνει κάπου η όλη συζήτηση. Πέραν αυτού όμως, επιβεβαιωμένα δεν έχει γίνει καμία επαφή με την Μπενφίκα για τον Ζοτα, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι ο διεθνής με την ελπίδων της Πορτογαλίας άσος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες προφανώς και ενίσχυσε τη σχετική φημολογία, ωστόσο είναι δεδομένο πως πρόθεση τόσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και του περίφημου εκπροσώπου του δεν είναι, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, να έρθει στην Ελλάδα.

Ακόμη και ο δανεισμός που είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να διεκδικούσε ένα τέτοιο deal (η Μπενφίκα δεν πουλάει τον Ζότα στην παρούσα φάση, θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής) δεν εντάσσεται στο είδος της συμφωνίας που θα ήθελαν για τον συγκεκριμένο παίκτη οι "ερυθρόλευκοι" επειδή ακόμη και αν έμπαινε option αγοράς, πολύ απλά θα ήταν αδύνατον να εξασκηθεί.

Για να γίνει αντιληπτό για τη σημασία έχει για τους Λουζιτανούς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι το καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του (χωρίς έκτοτε να βρει χρόνο συμμετοχής στους "αετούς"), με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να τοποθετείται στα 88 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη επιστροφή μπακ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα είναι ο αντι-Τσιμίκας - Έλληνας 36 ετών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags