Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τους ανακοινώνει "πακέτο" - Φορ και μπακ στον Πειραιά - Παίρνει τα χρήματα του Ομάρ
| 2020-06-01 13:00:00

Τους ανακοινώνει "πακέτο" - Φορ και μπακ στον Πειραιά - Παίρνει τα λεφτά του Ομάρ - Επιλογές Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους ανακοινώνει "πακέτο" - Φορ και μπακ στον Πειραιά - Παίρνει τα λεφτά του Ομάρ - Επιλογές Μαρτίνς

Ολυμπιακός - Μπρούνο Γκασπάρ: Αν υπάρχει μια προτεραιότητα στον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν αυτή είναι το ξεκαθάρισμα με το δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ανοιχτό το θέμα της παραμονής του Ομάρ, με τον Νορβηγό και τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται στην τελική ευθεία -χρονικά κυρίως- των διαπραγματεύσεων τους αναφορικά με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Διαπραγματεύσεις όμως γίνονται και για τον Γκασπάρ. Σε δύο επίπεδα, πρώτον την επέκταση του δανεισμού του από τη Σπόρτινγκ ως τις 31 Αυγούστου και δεύτερον, μια καλύτερη option αγοράς από το 1 εκατ. ευρώ που είχε τεθεί όταν συμφωνήθηκε ο δανεισμός του Πορτογάλου το περασμένο καλοκαίρι.

Σε πρώτο επίπεδο, υπάρχει πρακτικά συμφωνία με τα "λιοντάρια" και ο Ολυμπιακός περιμένει να φτάσει σε συμφωνία και με την Μπράγκα για την ανάλογη επέκταση του δανεισμού του Χασάν (είναι και εδώ πολύ κοντά) προκειμένου να προβεί σε "πακέτο" ανακοινώσεις.

Το θέμα της ρήτρας βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο. Το "πρόβλημα" δεν είναι τόσο η Σπόρτινγκ, η οποία δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να παραχωρήσει ακόμη και με σημαντικά λιγότερα χρήματα τον Πορτογάλο ακραίο μπακ. Το πρόβλημα στην όλη διαπραγμάτευση είναι ο ίδιος ο Γκασπάρ, ο οποίος βάσει του συμβολαίου του με τα "λιοντάρια" έχει να παίρνει 2,25 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία.

Κοινώς, εισπράττει 750.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που αφενός θα ήθελε να "κατοχυρώσει" σε περίπτωση αγοράς του από τον Ολυμπιακό, κάτι που όμως απλούστατα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί και να του προταθούν από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι άλλωστε με το ζόρι προσφέρουν τόσα στον Ομάρ για να ανανεώσει το δικό του συμβόλαιο!

Συμπερασματικά, οι πιθανότητες για μονιμοποίηση της παραμονής του Γκασπάρ, ο οποίος -όπως και ο Χασάν- αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, δεν εξαρτώνται τόσο από την επιτυχή διαπραγμάτευση μιας καλύτερης ρήτρας αγοράς του από τη Σπόρτινγκ όσο από τις δικές του απαιτήσεις και την προσαρμογή σε νέα οικονομικά δεδομένα. Και μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται στον ορίζοντα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γυρίζει ο... ιδιόρυθμος χαφ στον Ολυμπιακό - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια - Αγωνιστικά πάντως είναι παικταράς... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags