01/06/20 - 20:30

Τι ανατροπή στην Τούμπα! Φοβερή πρόταση Σαββίδη στον... τελειωμένο - "Φτιάχνει" Φερέιρα και κόσμο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τι ανατροπή στην Τούμπα! Φοβερή πρόταση Σαββίδη στον... τελειωμένο - "Φτιάχνει" Φερέιρα και κόσμο
33.130views 0shares

ΠΑΟΚ: Δεδομένη η επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα για αναδιαμόρφωση του κέντρου του ΠΑΟΚ. Δύο άλλωστε παίκτες είχε κατά νου ο Πορτογάλος για την ενίσχυση του συγκεκριμένου κομματιού του γηπέδου, έναν καθαροαίμο αμυντικό χαφ και ένα «οκτάρι», πέραν φυσικά της μονιμοποίησης της παραμονής του Μίσιτς.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πλαίσιο φυσικά της οικονομικής εξυγίανσης με την κατακόρυφη μείωση των προσφερόμενων συμβολαίων, ήταν γνωστό πως η παραμονή του Ζόσε Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ ήταν αδύνατη, σε θέμα που ρεπορταζιακά τουλάχιστον ο sportdog είχε έγκυρα, νωρίτερα από κάθε άλλον και πληρέστατα καλύψει από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο τραυματισμός όμως του Ντόουγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως δημιουργεί νέα δεδομένα, αφού εκτιμάται πως ίσως να αξίζει τον κόπο να γίνει μια ακόμη προσπάθεια προς την πλευρά του «Μάουρι». Σε καμία περίπτωση όχι με τα χρήματα που τώρα εισπράττει ο Βραζιλιάνος (1,3 εκατ. ευρώ), απίθανο ακόμη και αυτά να φτάνουν το 60%.

Το δέλεαρ του ΠΑΟΚ, όπως κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, θα είναι μια προσφορά ενός διετούς συμβολαίου (όχι πάντως «κλειστού») που παρότι δεν θα εξασφαλίζει στο 100% τον Μαουρίσιο και δεν θα καλύπτει – συνολικά – τις απαιτήσεις του, εν τούτοις θα γεφυρώνει, κάπως, το χάσμα που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ήταν τεράστιο, παραμένει μεγάλο και σίγουρα χρειάζεται… άλμα πίστης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να γεφυρωθεί στο 100% και ο Μαουρίσιο να συμφωνήσει σε μια πρόταση που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συζητούσε καν. Η αναζήτηση του όμως στο εξωτερικό δεν έχει πάει καλά και φαίνεται και ο ίδιος να είναι πλέον πιο διαλλακτικός. Πόσο πιο διαλλακτικός και αν αυτό φτάνει προκειμένου να ανανεώσει, θα φανεί το επόμενο δεκαπενθήμερο οπότε και ο μάνατζερ του αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο και μετά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη μεταγραφή: Αυτόν κάνει "δώρο" ο Αλαφούζος στον Σαββίδη - Δεν είναι ο Ινσούα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ