Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής - Το... αποκάλυψε στο Twitter (ΦΩΤΟ)
| 2020-06-02 12:30:00

Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ - Το... αποκάλυψε κατά λάθος στο Twitter - Ανατροπή! (ΦΩΤΟ)

του Νίκου Στεργίου
Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ - Το... αποκάλυψε κατά λάθος στο Twitter - Ανατροπή! (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός: Χθες το πρωί, φαίνονταν πως στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Δώνη, ο Βέλικο Παούνοβιτς ήταν το φαβορί. Στην επικοινωνία που είχε ο Σέρβος τεχνικός με όλους όσοι προσπάθησαν να του εκμαιεύσουν μια δήλωση σχετικά με τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό, ήταν ναι μεν σαν σε... φωτοτυπία, αλλά όπως φαίνεται και ειλικρινής.

Δεν έκανε κανένα σχόλιο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αρνούμενος ουσιαστικά πως γνωρίζει κάτι, με την αναφορά του για σεβασμό στο club και στον προπονητή που έχει, να εκλαμβάνεται ως μια έμμεση επιβεβαίωση και "ντρίμπλα" του Σέρβου για να αποφύγει την περαιτέρω συζήτηση.

Όπως φαίνεται όμως, δεν ήταν τέτοια, αφού χθες το βράδυ προέκυψε πως ο Ντάνι Πογιάτος, ο 47χρονος τεχνικός της u19 της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτός που έχει πάρει -ξεκάθαρα- κεφάλι για να είναι αυτός ο επόμενος τεχνικός του Παναθηναϊκού.



Σαφώς οικονομικότερη περίπτωση από τον Παούνοβιτς (περίπου στο 1/3 οι δικές του απαιτήσεις σε σχέση με αυτές του Σέρβου), κομματάκι όμως πιο περίπλοκη η δική του συμφωνία, αφού πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τη Ρεάλ, η οποία -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- ακόμη δεν έχει ενημερώσει τους τεχνικούς και τα επιτελεία των φυτωριακών της ομάδων για το μέλλον τους και εκτιμάται πως σίγουρα θα θέλει να κρατήσει τον Πογιάτος βάσει της εξαιρετικής δουλειάς που έχει ως τώρα δείξει.

Από την άλλη όμως, ενδεικτικό και παράλληλα επιβεβαίωση όχι μόνο της σοβαρότητας της κατάστασης, αλλά και του τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το φλερτ του Παναθηναϊκού ο Ισπανός προπονητής είναι και το γεγονός πως ο τελευταίος λογαριασμός που ακολουθεί στη σελίδα του στο twitter είναι αυτός της... Super League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aν είσαι Παναθηναϊκός, καλύτερα μην ανοίξεις αυτό το θέμα - Θα βάλεις τα κλάματα τέτοιες μέρες...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags