Facebook Pixel Sportdog.gr | Τετ α τετ παικτών-διοίκησης για το ψαλίδι στα συμβόλαια στον Άρη! Ποιοι γλιτώνουν τις μειώσεις
| 2020-06-02 23:47:00

Τετ α τετ παικτών-διοίκησης για το ψαλίδι στα συμβόλαια στον Άρη! Ποιοι γλιτώνουν τις μειώσεις

Sportdog Team
Τετ α τετ παικτών-διοίκησης για το ψαλίδι στα συμβόλαια στον Άρη! Ποιοι γλιτώνουν τις μειώσεις

Συνάντηση μεταξύ διοίκησης και παικτών για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε την Τρίτη στον Άρη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όπως αναφέρουν πηγές από τη Θεσσαλονίκη, με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον Άγγελο Χαριστέα να εξηγούν στους ποδοσφαιριστές την οικονομική ζημιά που υπέστη η ΠΑΕ από τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες με την πανδημία, προκειμένου να καταλάβουν όλοι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και την Τετάρτη. Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα έχει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τους παίκτες, καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Στους παίκτες μεταφέρθηκε, ότι δεν θα γίνει μείωση σε συμβόλαια κάτω από 70.000 ευρώ και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα της μείωσης, αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της, σε πρωτάθλημα και κυρίως στο Κύπελλο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι υπήρξε αμοιβαία κατανόηση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags