Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπαμ" Μαρινάκη πριν τον ΠΑΟΚ - Υπογράφει με παικταρά
| 2020-06-03 13:00:00

"Μπαμ" Μαρινάκη πριν τον ΠΑΟΚ! Υπογράφει με παικταρά - Ήρθε ο μάνατζερ - Τετραετές συμβόλαιο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπαμ" Μαρινάκη πριν τον ΠΑΟΚ! Υπογράφει με παικταρά - Ήρθε ο μάνατζερ - Τετραετές συμβόλαιο

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Προτού αποκτήσει υπόσταση οποιαδήποτε συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού (κάτι που εκ των πραγμάτων με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα περάσει σταδιακά σε δεύτερη μοίρα και όπως χαρακτηριστικά λέγεται στον Πειραιά, μέχρι οι "ερυθρόλευκοι" και τυπικά να στεφθούν πρωταθλητές δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη στο παζάρι) αυτό που πρωτεύει είναι το κλείσιμο των υπολοίπων προτεραιότητων, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει στο sportdog.

Και η σημαντικότερη αυτών τη δεδομένη στιγμή είναι το θέμα της παραμονής στους "ερυθρόλευκους" του Ομάρ. Και όπως προκύπτει ρεπορταζιακά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την οριστική κατάληξη του θέματος του Νορβηγού. Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σχετικά τουλάχιστον δύο φορές με τον Ομάρ, ο αδερφός και ατζέντης του ήταν (και σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει) στην Αθήνα, όντας σε ανοιχτή γραμμή με συγκεκριμένους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού, την ώρα που μέσω διάφορων καναλιών ο ίδιος ο Ομάρ ξεκαθαρίζει πως και δεν έχει υπογράψει πουθενά άλλου, αλλά και πως προτεραιότητα του εξακολουθεί να είναι η παραμονή στους "ερυθρόλευκους".

Οι επίδοξοι πρωταθλητές θέλουν να έχουν κλείσει το ζήτημα του τελικού ξεκαθαρίσματος του Ομάρ πριν τη σέντρα των play-off το ερχόμενο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό και φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες πως το πολύ ως την Παρασκευή, θα έχουμε απτά δεδομένα και οριστικές εξελίξεις.

Αγνωστο, αλλά πιθανό, αυτές να προκύψουν μετά από συνάντηση του ίδιου του Ομάρ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το σίγουρο είναι πως τα μηνύματα που έχουν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες παρουσιάζουν μια ξεκάθαρη, μια μεγαλύτερη, διαλλακτικότητα εκ μέρους του Νορβηγού και ως προς το "αγκάθι" της διαπραγμάτευσης, των απαιτήσεων του δηλαδή.

Κι αυτό χωρίς να φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή (εξακολουθεί δηλαδή η απόσταση 250-300.000 ευρώ ετησίως μεταξύ των δύο πλευρών), αλλά ίσως -όπως λέγεται- να έχει βρεθεί φόρμουλα που να συμβιβάζει τα πράγματα μεταξύ του Ομάρ και του Ολυμπιακού, πιθανότατα με ένα μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας συμβόλαιο (αντί τριετές, τετραετές). Οπως και να ‘χει, υπομονή λίγες, ελάχιστες μέρες προκειμένου να "κλείσει" -μετά την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς- και το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάει πλάκα ο Μαρινάκης! "Αρπάζει" βασικό ξένο άσο του ΠΑΟ - Τον στέλνει στη Νότιγχαμ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags