03/06/20 - 21:55

Ατακάρες Πουρσανίδη για πλέι οφ! Επιμένει για παρουσία κόσμου

Sportdog Team
Ατακάρες Πουρσανίδη για πλέι οφ! Επιμένει για παρουσία κόσμου
242views 0shares

Τη συνάντηση που είχε μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου με τον Λευτέρη Αυγενάκη έκανε ο Ηλίας Πουρσανίδης μέσω την ιστοσελίδας του ΟΦΗ.

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ επεσήμανε αρχικά ότι αποτελεί επιτυχία η επανέναρξη της Super League, τονίζοντας ότι δεν νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία φιλάθλων και πως επόμενος στόχος είναι η επιστροφή του στα γήπεδα.

«Μετά τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο μαζί με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής, να κάνουμε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα γίνεται μια κοινή προσπάθεια από τις τρεις πλευρές προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του αθλήματος, γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων. Αυτός είναι άλλωστε και ο επόμενος στόχος.

Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες, όσο για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει. Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο. Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο. Για να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες», ανέφερε ο παλαίμαχος μέσος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ