Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Τσούμιτς: Τελειώνει Λάζαρο - Ακυρώνει μεταγραφή - Θέλει άλλον ο Μαρτίνς!
| 2020-06-04 11:05:00

"Tσουνάμι" Τσούμιτς στο λιμάνι - Τελειώνει Λάζαρο - Ακυρώνει μεταγραφή - Θέλει άλλον ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Tσουνάμι" Τσούμιτς στο λιμάνι - Τελειώνει Λάζαρο - Ακυρώνει μεταγραφή - Θέλει άλλον ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Την ώρα που αποθεώνεται σε Σερβία και Ελλάδα για τα όσα κάνει με τη φανέλα της Ραντίτσκι ο εκεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, Νίκολα Τσούμιτς (έχει πετύχει οκτώ γκολ σε επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο 2020 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας) και συνεπώς, δικαιολογημένα, προκαλεί συζητήσεις για το κατά πόσον, στα 21 του μόλις, μπορεί να θεωρηθεί έτοιμος για να... κατηφορίσει από του χρόνου στον Πειραιά και να διεκδικήσει την ευκαιρία του στους "ερυθρόλευκους", καταγράφονται πλέον δημοσιεύματα που τους θέλουν να βρίσκονται σε αναζήτηση δύο και όχι ενός εξτρέμ.

Και μάλιστα, ο ένας να μην είναι ο Σέρβος, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ανήκει στο δυναμικό των Πειραιωτών. Πρώτα και κύρια, η... αύξηση του αριθμού των εξτρέμ που φαίνεται πως αναζητά ο Ολυμπιακός σηματοδοτεί πρακτικά και το τέλος των όποιων, ελάχιστων, πιθανοτήτων είχαν απομείνει για παραμονή του Λάζαρου Χριστοδολούπολου στο ρόστερ.

Αυτός και ο Μορ (που δεν έπεισε κανέναν από την πρώτη μέρα) θα αποχωρήσουν, οπότε ποσοτικά τουλάχιστον, δικαιολογούντα τα δημοσιεύματα και οι αναφορές για προσθήκη δύο εξτρέμ, έναν "αντι-Ποντένσε" (που πρακτικά δεν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο) και έναν ακόμη συμπληρωματικό που θα αυξήσει τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Να σημειωθεί πως με αυτήν τη λογική, του δεύτερου δηλαδή εξτρέμ, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι -αρχικά- σύμφωνος. Αυτό που τον "καίει" πάντως σε κάθε περίπτωση είναι να αποκτηθεί ένας ποιοτικός, δεδομένα ενδεκαδάτος εξτρέμ, που θα καλύψει σε ρόλο και χρησιμότητα την απώλεια του Ποντένσε. Από εκεί και πέρα, για τον δεύτερο, με την παρουσία του Μασούρα, την ολοένα και μεγαλύτερη άνοδο του Ραντζέλοβιτς, την επιστροφή λογικά ως την έναρξη της επόμενης σεζόν του Σουντανί και την ευχέρεια του Βαλμπουενά να τραβιέται στο άκρο, ποσοτικά τα κουκιά... βγαίνουν.

Ή, για να είμαστε ακριβέστεροι, βγαίνουν τόσο ώστε η δεύτερη προσθήκη να είναι ένας ποδοσφαιριστής της ηλικίας, της δυναμικής και των χαρακτηριστικών του 21χρονου Τσούμιτς. Ένας δηλαδή που θα αρκείται στο να συμπληρώνει την 18άδα και να διεκδικεί κάθε εβδομάδα τη θέση του -αρχικά- σε αυτήν και όχι να (θέλει να) θεωρείται βασική επιλογή σε ένα γεμάτο, έτσι κι αλλιώς, ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα στον Ολυμπιακό! "Χτυπάνε" τεράστιο ταλέντο 19 ετών - Θα τρελαθούν στην Τούμπα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags