Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ιστορία με τον Αζάρ που στιγμάτισε τη Λίλα Κουντουριώτη (BINTEO)
| 2020-06-05 06:35:00

Η ιστορία με τον Αζάρ που στιγμάτισε τη Λίλα Κουντουριώτη (BINTEO)

Sportdog Team
Η ιστορία με τον Αζάρ που στιγμάτισε τη Λίλα Κουντουριώτη (BINTEO)

Σε μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν και την επίθεση που δέχθηκε από συνάδελφο αναφέρθηκε η παρουσιάστρια των καναλιών Novasports, Λίλα Κουντουριώτη, στην συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι μας.

«Έχω και έχει να κάνει με Αγγλία. Όταν πρωτοξεκίνησα στην εκπομπή της Nova για το Champions League, προφανώς δεν ήξερα όλους τους παίκτες, όπως και δεν τους ξέρω ακόμα. Και δε ξέρω ποιος ξέρει να πει τα ονόματά τους σωστά. Βάζει λοιπόν γκολ ο Αζάρ. Εγώ τι έκανα; Κατά τη διάρκεια των αγώνων, έβλεπα στο site της UEFA και σημείωνα ποιος έβαζε γκολ κλπ. Ο Αζάρ με λατινικούς χαρακτήρες γράφεται Hazard (Χάζαρντ), και στα αγγλικά σε άλλες λέξεις προφέρεται το “Χ” σε άλλες όχι. Διαβάζω λοιπόν τον Αζάρ, “Χάζαρντ”. Βγαίνω στον αέρα, στην εκπομπή και λέω “με γκολ του Χάζαρντ”. Ε, και ένας συνάδελφος με πυροβόλησε. Είπε πάρα πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δηλαδή… με έκανε ένα με το πάτωμα».

Υπενθυμίζουμε ότι τότε η γνωστή παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα βήματά της στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν ήξερε που ‘παν τα τέσσερα». «Μέχρι να προλάβω να μάθω τι είναι οι όμιλοι, τι είναι η φάση των playoff, όλα μαζί ήταν πολλά… Και το γκολ του Αζάρ. Το οποίο μου έχει μείνει γιατί νομίζω αυτή η επίθεση ήταν πολύ άδικη και πολύ σκληρή προς το πρόσωπό μου, αφού δεν ήμουν ένας άνθρωπος που απλά ξεφύτρωσα».

«Ειδικά από συνάδελφο δε περιμένεις να πει για έναν άνθρωπο που ξεκινά στο χώρο “τι την βάλανε αυτή εκεί”. Περιμένεις να μην πει πολλά ή να μην το πει έτσι σκληρά, για έναν άνθρωπο που έχει δώσει δείγματα. Γιατί αν είχε ρωτήσει θα ήξερε ότι έχω δείξει καλά δείγματα και στην προηγούμενη δουλειά μου. Αλλά τέλος πάντων το ξεπέρασα και όλα αυτά τα ξεπερνάω».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

ΠΗΓΗ: eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags