Facebook Pixel Άρης - ΟΦΗ: 3-1
| 2020-06-06 23:30:00

Άρη με Γκάμα είσαι άλλο πράγμα! Νίκη με ανατροπή και γκολάρες

Sportdog Team
Άρη με Γκάμα είσαι άλλο πράγμα! Νίκη με ανατροπή και γκολάρες

Άρης - ΟΦΗ: 3-1

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο βρήκε τις λύσεις για να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Άρης των χιλίων προβλημάτων επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα.

Αν και ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε πρώτος και έδειξε τη διάθεση να κυριαρχήσει, ο ΟΦΗ από το 10' και μετά άρχισε να παίρνει τον έλεγχο. Οι Κρητικοί ήταν πολύ επικίνδυνοι και στο 21' κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Από λάθος απόκρουση του Δεληζήση, μετά από γύρισμα από δεξιά, ο Μάνος μοίρασε στον Σακόρ και αυτός με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση. Στο 42' ο Ροζ έκανε το overlap στην πλάτη του Φετφατζίδη από δεξιά, πήρε τη μπάλα και την έκοψε με τον Γκάμα στο πρώτο δοκάρι να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.

 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε λίγο πιο πεσμένο ρυθμό, ενώ και οι ευκαιρίες ήταν λιγότερα. Η φάση με πρωταγωνιστή τον Μάνο ήρθε για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον. Ο Άρης απάντησε στο 67' με Φετφατζίδη και στο 73' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Φετφατζίδης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση εκτός περιοχής με τον Γκάμα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο με πλασαριστή εκτέλεση, με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

 

Στο 80' ο Άρης κλείδωσε τη νίκη! Ύστερα από σέντρα του Λάρσον η μπάλα κατέληξε στον Φετφατζίδη που την έστρωσε στον Κόρχουτ και αυτός με αριστερό σουτ σημείωσε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η νίκη του Άρη με ανατροπή του σκορ φέρει την υπογραφή του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ισοφάρισε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Του ανήκει ο τίτλος του MVP.

 

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Μίχαελ Ένινγκ παρέταξε τον Άρη με 4-4-1-1. Ο Κουέστα ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα έπαιξαν οι Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σόουζα και Ρόουζ. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Σάσα – Βέλεθ, ενώ ο Φετφατζίδης έπαιξε δεξιά, αριστερά ο Γκάμα, και ο Λάρσον πήρε θέση πίσω από τον Ιντέγε που τοποθετήιηκε στην κορυφή της επίθεσης.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1. Ο Γουάλεϊ ήταν στο τέρμα και στην άμυνα οι Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής και Μαρινάκης. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε ο Μεγιάδο με τον Σακόρ και μπροστά τους ο Ναμπί. Οι Σεμέδο, Νέιρα και Μάνος συμπλήρωναν την τριάδα της επίθεσης.

 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σόουζα (90' Μπακαλιάνης), Βέλεθ, Σάσα (90' Τόνσο), Φετφατζίδης (83' Μπα), Λάρσον, Γκάμα (83' Μαρτίνες), Ιντέγε (63' Μαντσίνι)

 

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (85' Μπράουν), Μεγιάδο (85' Νοικοκυράκης), Σακόρ (53' Στάικος), Ναμπί, Σεμέδο, Νέιρα, Μάνος (65' Φιγκεϊρέδο)

 

Η ΦΑΣΗ Η εκτέλεση φάουλ του Γκάμα από την οποία ήρθε το 2-1.

 

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Στο 77' ο Ναμπί έπεσε στην περιοχή ο Δελιζήσης όμως κόβει καθαρά τη μπάλα. Ο Διαμαντόπουλος συμβουλεύτηκε από το VAR, ότι δεν υπάρχει παράβαση και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του ΟΦΗ. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντόπουλος πήγε στο VAR για υποψία πέναλτι στον Φιγκεϊρέδο. Θεώρησε όμως, ότι δεν επισύρεται η εσχάτη των ποινών.

 

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Άρης παίρνει το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ. Πέρασε τον ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags