Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Mπάχαλο στην Τούμπα - Έτσι ακύρωσαν το γκολ του Ολυμπιακού - Τι έκαναν Σιδηρόπουλος,Παπαπέτρου
| 2020-06-08 00:22:00

Mπάχαλο στην Τούμπα - Έτσι ακύρωσαν το γκολ του Ολυμπιακού - Τι έκαναν Σιδηρόπουλος-Παπαπέτρου

Sportdog Team
Mπάχαλο στην Τούμπα - Έτσι ακύρωσαν το γκολ του Ολυμπιακού - Τι έκαναν Σιδηρόπουλος-Παπαπέτρου

Ο Ολυμπιακός έφυγε με μία τεράστια νίκη από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0, με τον Ελ Αραμπί να είναι ο… χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μαροκινός στράικερ πάντως χρειάστηκε να στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, καθώς στο 7ο λεπτό ακυρώθηκε η πρώτη του προσπάθεια μέσω VAR. Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης έκανε σοβαρό λάθος, καθώς δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα σε μια εύκολη κεφαλιά του Σεμέδο, με αποτέλεσμα ο Ελ Αραμπί να του... πάρει την μπάλα απ΄ τα χέρια και να τη στείλει στα δίχτυα με προβολή.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR και έπειτα από τέσσερα λεπτά διαβουλεύσεων, κρίθηκε πως ο Ελ Αραμπί ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ. Ο έλεγχος του VAR κράτησε για πολλά λεπτά και η αγωνία ήταν μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Μάλιστα, δευτερόλεπτα πριν τις ανακοινώσεις, ο Παπαπέτρου ρώτησε «είναι όντως οφσάιντ ο σκόρερ;» στην ενδοεπικοινωνία. Ατάκα που… έπιασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν πριν δείξει επίσημα την απόφασή του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, τρομερή αγωνία και… άγχος υπήρχαν και στο καμαράκι του VAR, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ψάχνει το βίντεο, αφού δεν ήταν σίγουρος 100% εάν ο φορ του Ολυμπιακού ήταν εκτεθειμένος. Τελικά, μετά από σκέψη και παρατήρηση, συμβούλεψε τον Παπαπέτρου να το ακυρώσει!

Δείτε στο 0.43':

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags