Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει ο Φερέιρα μετά από την ήττα στο ντέρμπι;
| 2020-06-08 13:00:00

Χαμός με Φερέιρα στον ΠΑΟΚ - Οργιάζουν οι φήμες - "Πέσιμο" σε Σαββίδη - Θα του δώσει 4.000.000;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με Φερέιρα στον ΠΑΟΚ - Οργιάζουν οι φήμες - "Πέσιμο" σε Σαββίδη - Θα του δώσει 4.000.000;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Οσο δεν παίζουμε, μια χαρά είμαστε. Το πρόβλημα θα είναι όταν παίξουμε». Ατάκα γεμάτη ρεαλισμό για τα όσα ισχύουν στον ΠΑΟΚ. Επί καραντίνας και αγωνιστικής απραξίας, όλα καλά ήταν (έστω «καλά»). Ο Φερέιρα, παρά την πίεση και την κριτική, όχι μόνο έμενε, αλλά και βάσει ιδιοκτησιακής απόφασης έπαιρνε το χρίσμα για να γίνει το αφεντικό και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

Χτες όμως είχε σέντρα. Και όλα τα προβλήματα που «έκρυψε» η αποχή, αναδείχτηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Το μόνο μη αρνητικό (γιατί θετικά δεν υπάρχουν) το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προσπεράσει από χτες τους απερχόμενους πρωταθλητές αφήνοντας τους στην 3η θέση. Και ίσως, σε μια πιο… kinky θεώρηση, πως δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός γιατί τότε ακόμη και η οπισθοχώρηση στην 4η – με αυτή την εικόνα – δεν θα έμοιαζε απίθανη.

Και σίγουρα, το πλέον θετικό όλων το γεγονός ότι η αναμέτρηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και έτσι περιορίστηκαν οι (εμφανείς) αντιδράσεις στις αποδοκιμασίες δύο δεκάδων οπαδών του ΠΑΟΚ σε προπονητή και παίκτες κατά την αποχώρηση τους από την Τούμπα .

Αποτυπώνουν κλίμα σίγουρα πάντως. Στο επίκεντρο δεδομένα ο Αμπέλ Φερέιρα, χωρίς όμως και οι διοικητικοί – αυτή τη φορά – να γλυτώνουν. Προφανώς όμως αυτό που απασχολεί είναι ο Πορτογάλος, αφού από χτες έχει ξεκινήσει νέος γύρος φημών. Είναι σαφές ότι ανεξαρτήτως τι ειπώθηκε, συμφωνήθηκε και μεταφέρθηκε επί καραντίνας, κανείς από τους διοικούντες δεν τον θέλει στην Τούμπα. Τα 4 εκατ. ευρώ της αποζημίωσης είναι αυτά που τον κρατάνε στον πάγκο, αφού και ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει, χαρίζοντας τα.

Από χτες, οι διοικούντες τον «δικέφαλο» δέχονται εισηγήσεις να αψηφήσουν το οικονομικό και να διώξουν τον Φερέιρα. Δεδομένα, για κάποιες μέρες θα αυξηθεί και η πίεση προς τον ίδιο τον Πορτογάλο μήπως και… φιλοτιμηθεί και αποχωρήσει μόνος.

Ετσι όμως, όσο δεν παίρνονται αποφάσεις, η περιδίνηση του ΠΑΟΚ με συνεχή οπισθοχώρηση σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζεται. Και το κακό για τον «δικέφαλο» είναι πως η σεζόν έχει ακόμη δέκα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός έξω από την Τούμπα μετά την "κηδεία" από Ολυμπιακό!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags