Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αυτόν τον προπονητή μιλάει ο Σαββίδης
| 2020-06-09 09:52:00

Δημοσίευμα-φωτιά: Με αυτόν τον προπονητή μιλάει ο Σαββίδης - Επιστροφή που θα τρελάνει κόσμο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δημοσίευμα-φωτιά: Με αυτόν τον προπονητή μιλάει ο Σαββίδης - Επιστροφή που θα τρελάνει κόσμο!

ΠΑΟΚ - Βλάνταν Ίβιτς: Θέμα τίτλου δεν τίθεται στο Ισραήλ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει πλάκα. Υστερα από 30 αγωνιστικές έχει παραχωρήσει μόλις οκτώ ισοπαλίες, έχοντας ένα +12 από τη δεύτερη Μακάμπι Χάιφα και οδεύοντας προς την κατάκτηση του τίτλου.

Χθες βράδυ, παραχώρησε την όγδοη φετινή της ισοπαλία σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπεϊτάρ, κρατώντας και στο τρίτο παιχνίδι της μετά την επανέναρξη του εκεί πρωταθλήματος ανέπαφη την εστία της.

Το θέμα ωστόσο προέκυψε με σημερινό, πρωινό δημοσίευμα και σύμφωνα με το οποίο ο Βλάντιμιρ Ιβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑOΚ για επιστροφή στην Τούμπα. Το συμβόλαιο του Σέρβου τεχνικού της "ομάδας του λαού" προβλέπει option επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα -αλλά και γνωρίζει το sportdog- δεν υπάρχει καμία διάθεση εκ μέρους του Ιβιτς να παραμείνει και να συναινέσει στην εξάσκηση αυτής της option.

Οι σχέσεις του με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ισραήλ έχουν διαρραγεί σημαντικά, κυρίως λόγω διαφορών που υπάρχουν στις μεταγραφικές επιλογές και στην υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Επισημαίνεται αυτό και στο εν λόγω σημερινό δημοσίευμα (από καθ' όλα αξιόπιστη ιστοσελίδα), όπου γίνεται λόγος πως ο Ίβιτς "έπαιξε" για τον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης (χθες ανακοινώθηκε νέος τεχνικός εκεί ο Ρεμί Γκραντ) και πως έχει θέσει το ενδιαφέρον του σε Ολλανδία και Γερμανία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Το μόνο ξεκάθαρο ωστόσο που αναφέρεται είναι πως ο Ίβιτς έχει δεχτεί μια προσέγγιση από τον ΠΑOΚ προκειμένου να επιστρέψει στην Τούμπα. Δεδομένα θα το κάνει τον επόμενο μήνα, μετά τη λήξη του ισραηλινού πρωταθλήματος, οπότε και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του, μαζί με την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έφαγε" τον πρώτο ο Σαββίδης μετά τον Ολυμπιακό! Τελείωσε top όνομα, συμφώνησε ήδη με άλλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags