Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προς Γερμανία οδεύει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-09 18:45:00

Νέα δημοσιεύματα – Εκεί θα γίνει το Γουλβς-Ολυμπιακός; Χώρα-έκπληξη για τη ρεβάνς

Sportdog Team
Νέα δημοσιεύματα – Εκεί θα γίνει το Γουλβς-Ολυμπιακός; Χώρα-έκπληξη για τη ρεβάνς

Ολυμπιακός: Προς Γερμανία οδεύει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Bild, ο Πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι πολύ εντυπωσιασμένος από την επιτυχία του υγειονομικού πρωτοκόλλου με το οποίο διεξάγονται οι αγώνες της Bundesliga και ενδέχεται να δώσει το χρίσμα στην Γερμανία για την τελική φάση του Europa League.

Ωστόσο ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο, καθώς οριστικές αποφάσεις θα δοθούν στην διάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής στις 17 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η απόφαση αυτή δύο είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Η πρώτη ζώνη περιλαμβάνει τα γήπεδα σε Φρανκφούρτη, Μάιντς, Χόφενχαϊμ και Βισμπάντεν και η δεύτερη την ζώνη της Βεστφαλίας και τις έδρες των Σάλκε, Κολωνία, Ντίσελντορφ και Ντούισμπουργκ, όχι όμως της Ντόρτμουντ.

Στο δημοσίευμα συμπληρώνουν πως αν τελικά το σχέδιο πάρει σάρκα και οστά, τότε για την φάση των 16, δύο γερμανικές ομάδες (Φρανκφούρτη και Βόλφσμπουργκ) θα καταφέρουν να δώσουν και τα δύο παιχνίδια της φάσης (απέναντι σε Βασιλεία και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα) επί γερμανικού εδάφους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags