Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαξ Αλέν Γκραντέλ: Απίθανη εξέλιξη! Απόφαση υποβιβασμού φέρνει τα πάνω-κάτω - Μόνο αν πληρώσει...
| 2020-06-10 18:55:00

Απίθανη εξέλιξη στον Ολυμπιακό! Απόφαση υποβιβασμού φέρνει τα πάνω-κάτω - Μόνο αν πληρώσει...

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη εξέλιξη στον Ολυμπιακό! Απόφαση υποβιβασμού φέρνει τα πάνω-κάτω - Μόνο αν πληρώσει...

Παρουσιάστηκε ως βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Και αυτό παρότι από την πρώτη στιγμή το όνομα των «ερυθρόλευκων» συνδέθηκε μαζί με άλλους, πολύ πιο επικερδείς προορισμούς για τον Μαξ Αλέν Γκραντέλ (Κατάρ, Αραβία, MLS), αλλά και άλλους ανάλογης «εμπορικότητας» με τον τελευταίο του.

Παρότι επίσης, ακριβώς από τον τελευταίο του, την Τουλούζ ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου. Παρότι ήταν σαφές πως η κατάσταση που θα ξεκαθάριζε το μέλλον και το στάτους του θα αργούσε να ξεκαθαρίσει. Τυπικά, το συμβόλαιο του είχε ένα buy-out 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας του.

Αυτός ήρθε με την απόφαση των ομάδων του σαμπιονά να μη συνεχίσουν τη σεζόν και άπαντες εκτιμούσαν πως ο Ιβοριανός εξτρέμ θα μπορούσε ακόμη και να μείνει ελεύθερος αξιοποιώντας – όπως παρουσιάστηκε – μια σχετική συμφωνία κυρίων με τη διοίκηση της Τουλούζ, η οποία πάντως ποτέ δεν αποτυπώθηκε επισήμως από καμία από τις δύο πλευρές.

Και ήρθε χτες η απόφαση της δικαιοσύνης στη Γαλλία που ακύρωσε τους υποβιβασμούς του φετινού σαμπιονά, κρατώντας έτσι την Τουλούζ στα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και συνεπώς, ακυρώνοντας οποιαδήποτε σχετική συζήτηση περί αποδέσμευσης του αρχηγού της (γιατί τέτοιος είναι ο Γκραντέλ), για τον οποίο πλέον θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση αγοράς στην Τουλούζ, η οποία με τη σειρά της δεδομένα θα είναι πολλαπλάσιας αξίας του 1 εκατ. ευρώ που ήταν και το μέχρι και χτες ισχύον buy-out του 33χροινου μεσοεπιθετικού.

Προφανώς λοιπόν, τα όσα θεωρούσαμε ως δεδομένα στην υπόθεση του Γκραντέλ και του φλερτ που παρουσιάζονταν πως είχε με τον Ολυμπιακό, αλλάζουν θεαματικά και την κατάσταση και την «ένταση» (αν υποθέσουμε πως ήταν βάσιμες οι σχετικές αναφορές) της διεκδίκησης των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Γκολκίπερ και χαφ από top ομάδες - Με αυτούς... ξαναπαίρνει τίτλο από τώρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags