Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: "Όργωσε" το ΟΑΚΑ - Με φόρα από ΑΕΚ - Κάνουν... έγκλημα στον ΠΑΟ - Kάτι ξέρει ο Μαρινάκης...
| 2020-06-13 23:35:00

"Όργωσε" το ΟΑΚΑ - Με φόρα από ΑΕΚ - Κάνουν... έγκλημα στον ΠΑΟ - Kάτι ξέρει ο Μαρινάκης...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Όργωσε" το ΟΑΚΑ - Με φόρα από ΑΕΚ - Κάνουν... έγκλημα στον ΠΑΟ - Kάτι ξέρει ο Μαρινάκης...

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς παρότι ήταν ανώτεροι και δημιούργησαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ, καθώς απέναντί τους βρήκαν έναν τρομερά φορμαρισμένο Διούδη.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν με διαφορά ο MVP της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα έκανε τρομερή εμφάνιση… κατεβάζοντας ρολά. Ο έμπειρος πορτιέρε ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε για τους Πράσινους, καθώς σε καλή βραδιά ήταν και ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ανέβασε την απόδοσή του το Τριφύλλι, ανέβηκε και μπροστά για να βοηθήσει στην επίθεση.

Ο μπακ του Τριφυλλιού και με τη σημερινή του εμφάνιση, αφού ήταν καλός και κόντρα στην ΑΕΚ, απέδειξε ότι έχει ποιότητα και ότι ίσως άξιζε μία ευκαιρία στον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα έχει αποφασίσει πως δεν θα συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του για δεξιό άκρο της άμυνας.

Πάντως ο Γιόχασον δεν θα… σκάσει, καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Νότιγχαμ (προφανώς και του Ολυμπιακού!) και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να τρέξει τις συζητήσεις για τη μεταγραφή του στην Αγγλία.

Πρόκειται για έναν παίκτη με καλά χαρακτηριστικά, αλλά και κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ωστόσο αξίζει μία ευκαιρία και το γεγονός πως είναι ελεύθερος, τον μετατρέπει σε μία άκρως δελεαστική περίπτωση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Αυτοί μπαίνουν στην ΚΑΕ ΠΑΟ - Γερά πορτοφόλια - Φοβερές εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags