Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Σούμπασιτς: Ο 36χρονος που έρχεται για να "διώξει" τον Ζοσέ Σα!
| 2020-06-15 11:10:00

Κι όμως: Μιλάνε με 36άρη στο λιμάνι - Έρχεται βασικός, ποιον "τρώει" - Δεν έχει καλύτερη πρόταση...

του Παναγιώτη Νικολάου
Κι όμως: Μιλάνε με 36άρη στο λιμάνι - Έρχεται βασικός, ποιον "τρώει" - Δεν έχει καλύτερη πρόταση...

Ολυμπιακός: Το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς ολοένα και περισσότερο βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Ο πολύπειρος Κροάτης τερματοφύλακας μετά την αποχώρησή του από τη Μονακό ύστερα από 8,5 χρόνια είναι επιβεβαιωμένος στόχος του Ολυμπιακού.

Με αστερίσκους όμως: να αποχωρήσει ένας από τους δύο γκολκίπερς των "ερυθρόλευκων" και είτε ο 36χρονος Σούμπασιτς να δεχθεί να έρθει ως δεύτερος πίσω από τον Σα (αν δηλαδή φύγει ο Αλέν) και φυσικά με ανάλογη οικονομική προσαρμογή, η οποία θα υφίσταται -αλλά θα είναι σαφώς πιο... εύπεπτη- σε περίπτωση που έρθει στον Πειραιά ως πρώτος (αν δηλαδή φύγει ο Σα).

Όπως και να 'χει, είναι σαφές ότι γίνεται "παιχνίδι" με τον διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα. Το sportdog ψάχτηκε για να πάρει κλίμα από την πλευρά του ίδιου του Σούμπασιτς. Τον εντοπίσαμε μάλιστα τον ίδιο, αλλά δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο αναφορικά με το μέλλον του και ευγενικά δεν έδειξε καμία διάθεση για περαιτέρω συζήτηση.

Αναγκαστικά λοιπόν η δίοδος μέσω... τρίτων. Συνάδελφοι δημοσιογράφοι που έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του Σούμπασιτς αλλά και του (πολύπειρου επίσης) ατζέντη του, είχαν την ευχέρεια να επικοινωνήσουν πιο... χαλαρά με την πλευρά του 36χρονου άσου. Τι αλιεύτηκε; Κατ' αρχάς η επιβεβαίωση των επαφών των δύο πλευρών.

Η επικοινωνία με τον Ολυμπιακό δεν αμφισβητείται. Επίσης, η πρόθεση του ίδιου του Σούμπασιτς να παραμείνει "ενεργός". Δεν θέλει να πάει κάπου και να είναι αναπληρωματικός. Και προς αυτό, έχει δύο δρόμους: είτε να επιλέξει τα (περισσότερο ακόμη) χρήματα μετακομίζοντας είτε στο MLS είτε στην αραβική χερσόνησο, απ' όπου διατείνεται πως έχει προτάσεις, είτε να περιμένει το τέλος της σεζόν, τσεκάροντας τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν στα ρόστερ των ομάδων που εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον ίδιο.

Μέσα σε αυτές, ήδη, είναι και ο Ολυμπιακός. Και από τη στιγμή που και οι "ερυθρόλευκοι" δεν φαίνεται να βιάζονται, τότε δεδομένα η υπόθεση και το φλερτ θα συνεχίσει να συντηρείται για όσο χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις. Πάντως, για να ξεκαθαριστεί, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Σούμπασιτς, καλύτερη προσέγγιση -σε επίπεδο πρεστίζ τουλάχιστον- από αυτή του Ολυμπιακού, ο Κροάτης δεν έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει "πλάκα" ο Μαρινάκης! Αρπάζει τον καλύτερο παίκτη του Άρη - Δεν είναι o Σάσα 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags