Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσιγκρίνσκι: Απίστευτη ανατροπή, τώρα... μένει!
| 2020-06-15 13:41:00

Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ! Κρατάνε... τελειωμένο - Απίστευτο πώς γύρισε - "Υπογραφές" στην Κρήτη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ! Κρατάνε... τελειωμένο - Απίστευτο πώς γύρισε - "Υπογραφές" στην Κρήτη!

Από χίλια μύρια κύματα έχει περάσει τελευταία η σχέση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και της ΑΕΚ. Κυρίως ως προς το θέμα της παραμονής του ή όχι και της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του.

Κόντρα στις εκτιμήσεις, οι ιθύνοντες της Ενωσης, αμέσως μετά την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις αποφάσισαν να μην μπουν καν στη διαδικασία συζητήσεων με τον 34χρονο πλέον στόπερ.

Δεν τον ενημέρωσαν, δεν είχαν κάποια συνάντηση μαζί του και αυτό προκάλεσε τη μάλλον αναστάτωση εκ μέρους του "Τσίγκρι", ο οποίος παρότι λιγομίλητος στα αποδυτήρια, την ενόχλησή του για τη στάση του συλλόγου, δεν την έκρυψε. Εκτοτε όμως "έσκασε" το θέμα του Βράνιες και η πιθανότητα να επιστρέψει στην Άντερλεχτ την 1η Ιουλίου (για την ιστορία, επίσημο στην AΕΚ ακόμη δεν το έχουν από μεριάς του βελγικού συλλόγου πως θα συναινέσουν στην παράταση του δανεισμού του Βόσνιου).

Με τον Οικονόμου εμφανώς εκτός πρώτων πλάνων του Καρέρα, τον Σβάρνα βελτιωμένο μεν, αλλά όχι ακόμη έτοιμο και "σίγουρη" λύση, έγιναν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον Τσιγκρίνσκι. Και με τον ίδιο τρόπο που ο Ουκρανός πληροφορήθηκε τις προθέσεις του συλλόγου για τη μη παραμονή του, με τον ίδιο πληροφορήθηκε πως το θέμα του είναι, ξανά, προς εξέταση και πως θα γίνει ραντεβού για να διαπιστωθεί αν υπάρχει από κοινού περιθώριο για επέκταση συνεργασίας. Μέσω διαρροών δηλαδή και δημοσιευμάτων.

Προφανώς στην ΑΕΚ δεν θέλουν να δεσμευτούν με ένα συμβόλαιο ούτε μεγάλο σε διάρκεια, ούτε και χρηματικά μεγαλύτερο από αυτό που προβλέπονταν αν ο Τσιγκρίνσκι ανανέωνε αυτόματα (βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του αν συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στη φετινή σεζόν) για έναν ακόμη χρόνο.

Από τη μεριά του, ο Ουκρανός ποτέ δεν έχει κρύψει πως θέλει να παραμείνει, πως δέχεται να συζητήσει οτιδήποτε αναφορικά με το ρόλο του από εδώ και πέρα και φυσικά να προσαρμοστεί ανάλογα και το οικονομικό πλαίσιο, αφού είναι σαφές για τον ίδιο -και το γνωρίζουν στην AΕΚ- πως τα χρήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Μετά λοιπόν τα όσα έγιναν και έφεραν τις δύο πλευρές ξανά σε διαδικασία προσέγγισης, ήρθε και η χθεσινή πολύ θετική παρουσία του Τσιγκρίνσκι στο ματς του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ και το μομέντουμ πλέον που διαμορφώνεται είναι... φουλ θετικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στα τηλεοπτικά! Τεράστιο κανάλι μπαίνει "σφήνα" στη Nova - "Κλέβει" ομάδες - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags