Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Αυτή θα είναι η νέα τριάδα... τρόμος - "Τρώει" Μπουζούκη!
| 2020-06-16 10:45:00

"Όργια" με Βιγιαφάνιες ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η νέα τριάδα... τρόμος - "Τελειώνει" τον Μπουζούκη!

του Νίκου Στεργίου
"Όργια" με Βιγιαφάνιες ο ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η νέα τριάδα... τρόμος - "Τελειώνει" τον Μπουζούκη!

Ας το πάμε αλλιώς. Έτσι κι αλλιώς το θέμα της επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό είναι πολύ συγκεκριμένο. Συμφωνεί η Μονάρκας να λύσει το συμβόλαιο του; Έρχεται στο "τριφύλλι". Συμφωνεί να τον παραχωρήσει δανεικό με τους "πράσινους" να καλύπτουν μέρος του συμβολαίου του; Έρχεται στο "τριφύλλι". Συμφωνεί ο ίδιος σε μια αποζημίωση (πολύ) μικρότερη των 1,7 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει για την επόμενη διετία του συμβολαίου του στο Μεξικό; Έρχεται στο "τριφύλλι".

Τόσο απλά. Φυσικά, εξυπακούεται πως τα όσα κυκλοφορούν περί προφορικής συμφωνίας είναι... κουραφέξαλα. Ο Βιγιαφάνιες δεν θα επιβεβαίωνε ποτέ τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό αν δεν ήταν σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις και, φυσικά, από την άλλη, τη δεδομένη στιγμή, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο δεν θα έδινε ποτέ το πάτημα στη νυν ομάδα του να κάνει "κορδελάκια", αλλά ούτε και φυσικά θα έκλεινε την πόρτα σε μια άλλη η οποία θα μπορούσε να πληρώσει περισσότερα απ’ ότι ο Παναθηναϊκός.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Ο Πογιάτος -τον ξεχάσαμε έτσι;- παίζει 4-3-3. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κλείσει τον Αϊτόρ, ο οποίος θα είναι στη μία άκρη της  μεσοπειθετικής τριπλέτας. Υπάρχει ο Χατζηγιοβάνης. Αν υποθέσουμε πως έρχεται ο Βιγιαφάνιες, προφανώς ο Αργεντινός θα πάει στο άλλο άκρο.

Η τριπλέτα του κέντρου θα είναι ο Κουρμπέλης, πιθανότατα ο "αντί-Δώνης" (όποιος κι αν είναι, θα αποκτηθεί) και ο Αγιούμπ. Αυτή πάνω κάτω θα είναι η δομή της μεσοεπιθετικής εξάδας (με τον Καρλίτος κορυφή). Καθόλου κακή σίγουρα και επίσης, αναβαθμισμένη σε σχέση με τη φετινή σύνθεση.

Εχει πάλι θέματα, όπως για παράδειγμα ότι δεν υπάρχει πουθενά χώρος για τον Μπουζούκη, τουλάχιστον όχι (πάλι) στη φυσική του θέση, αυτή του "δεκαριού", αλλά σε κάθε περίπτωση, όλα δεν μπορεί να γίνονται. Και στο τέλος τέλος, όταν ανεβαίνει και το επίπεδο επειδή έρχονται -σε οποιαδήποτε ομάδα- καλοί παίκτες, τότε κανείς δεν (δικαιούνται να) παραπονιέται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έχει πάρει φωτιά ο Αλαφούζος! Νέο μπαμ στον ΠΑΟ με... χάμερ - Φτιάχνει ομαδάρα - Άφωνοι οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags