Facebook Pixel Γιώργος Δώνης – Παναθηναϊκός: Τα... μάζεψε τώρα ο Δώνης - Τι "κουφό" έγινε με τον γιο του - Μαγκιά με Βαγιαννίδη, Αποστολάκη
| 2020-06-16 19:03:00

Τα... μάζεψε τώρα ο Δώνης - Τι "κουφό" έγινε με τον γιο του - Μαγκιά με Βαγιαννίδη, Αποστολάκη

του Νίκου Στεργίου
Τα... μάζεψε τώρα ο Δώνης - Τι "κουφό" έγινε με τον γιο του - Μαγκιά με Βαγιαννίδη, Αποστολάκη

Γιώργος Δώνης – Παναθηναϊκός: Πολλές ειδήσεις δεν έβγαλε η κυριακάτικη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Δώνη. Λίγα πράγματα, όχι πως αναμένονταν και κάτι ριζικά διαφορετικό ή κάτι εντυπωσιακά νέο, ειδικά εφόσον ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για όσο το δυνατόν πιο βελούδινο «διαζύγιο» με τον σύλλογο.

Ισως η ατάκα του περί απόφασης του Χρήστου Δώνη για φυγή από την ομάδα από τον Δεκέμβριο κιόλας και ενώ ακόμη και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα έκανε δημόσιες τοποθετήσεις του για επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό ή και η δική του αίσθηση σχετικά με βέβαιη αποχώρησή του από τον Ιανουάριο, ενώ ακολούθησε όλη αυτή η δημόσια έκρηξη του περί έλλειψης συνεργασίας που κατέστησε την αρχική του αίσθηση κάτι σαν αυεκπληρούμενη προφητεία.

Αυτό που επίσης τονίστηκε ήταν πως με απόφαση του συλλόγου τόσο ο Αποστολάκης όσο και ο Βαγιαννίδης δεν θα έπαιζαν για το υπόλοιπο των play off έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους εκτός Παναθηναϊκού. Εδώ, το «τρένο» ίσως θέλησε να προστατεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές του, αφού σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον τους, οι ίδιοι ήταν αυτοί που αυτονόητα μετά τις συμφωνίες που έκαναν με ΑΠΟΕΛ (Αποστολάκης) και Ιντερ (Βαγιαννίδης) ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να μην χρησιμοποιηθούν για το υπόλοιπο της διαδικασίας των play off και φυσικά, κατ’ επέκταση, ούτε που συζήτησαν για την παράταση των φετινών τους συμβολαίων ως το τέλος της σεζόν, στα τέλη Ιουλίου και αμφότεροι θα αποχωρήσουν με το «κλασικό» τέλος της συνεργασίας τους στις 30 Ιουνίου.

Κάτι άλλωστε απολύτως φυσιολογικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι εξαρτώμενο από τις διαθέσεις και προθέσεις των υπευθύνων του Παναθηναϊκού ούτε και όμως δημιουργεί και χώρους παρεξηγήσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει πάρει φωτιά ο Αλαφούζος! Νέο μπαμ στον ΠΑΟ με... χάμερ - Φτιάχνει ομαδάρα - Άφωνοι οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags