Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Aδιανόητο! Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αργεντινού χαφ
| 2020-06-17 11:30:00

Απίθανο! Αυτό είναι το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες - Ο πιο ακριβοπληρωμένος - 3 "μύρια" σε 6 παίκτες!

του Νίκου Στεργίου
Απίθανο! Αυτό είναι το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες - Ο πιο ακριβοπληρωμένος - 3 "μύρια" σε 6 παίκτες!

Παναθηναϊκός: Βρήκε τη λύση λοιπόν, όπως διέρρευσε μεταμεσονύκτια, ο Λούκας Βιγιαφάνιες και έρχεται Ελλάδα προκειμένου να φορέσει και πάλι τα πράσινα. Όπως σημείωνε και σε χθεσινό του ρεπορτάζ το sportdog, κίνηση καθόλου φτηνή για τον Παναθηναϊκό. Είτε έτσι (ελεύθερος δηλαδή) είτε αλλιώς (δανεικός), ο "επαναπατρισμός" του Αργεντινού θα ήταν μια πολύ δαπανηρή προσθήκη για το "τριφύλλι".

Και έτσι είναι, αφού ο "Βίγια", συμφωνώντας να μείνει ελεύθερος από τη Μονάρκας, λαμβάνοντας μια μικρότερη σαφώς από τους προβλεπόμενους για την επόμενη διετία μισθούς του (1,7 εκατ. ευρώ συνολικά) θα γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του Παναθηναϊκού υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που αν δεν ξεπερνάνε σίγουρα προσεγγίζουν το 1,8 εκατ. ευρώ συνολικά!

Και αν μη τι άλλο παγιώνουν μια τάση από τον Ιανουάριο και ύστερα που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός, ακόμη και σε εποχή μετά πανδημίας και αναμενόμενου οικονομικού μαζέματος, έχει εμφανώς αλλάξει επίπεδο στο οικονομικό επίπεδο προσφέροντας εντυπωσιακά αυξημένα συμβόλαια.

Διαδικασία που ξεκίνησε με τη ανανέωση του κάπτεν Κουρμπέλη, ο οποίος συμφώνησε έναντι 550.000 ευρώ ετησίως, ακολούθησε το 1,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3,5 χρόνια του Αγιούμπ, παραπάνω από 1,5 για την επόμενη τριετία ο Καρλίτος, 1 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια συμφώνησε ο Βέλεθ, για να φτάσουμε στις δύο καλοκαιρινές προσθήκες με τον Αϊτόρ να υπογράφει έναντι συμβολαίου που ξεπερνάει τα 1,3 εκατ. ευρώ συνολικά για τρία χρόνια και πλέον τον Βιγιαφάνιες να μετατρέπεται στον πλέον ακριβοπληρωμένο όλων.

Μόνο αυτοί, μόνο δηλαδή οι πέντε νιόφερτοι επί Τσάβι Ρόκα, αλλά και η επέκταση του συμβολαίου του Κουρμπέλη, που συμφωνήθηκε απ’ ευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, προσεγγίζουν συνολικά ετησίως τα 3 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως φέτος, σύμφωνα με δηλώσεις Νταμπίζα, το συνολικό "καθαρό" μπάτζετ του Παναθηναϊκού ήταν 3,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... μάζεψε τώρα ο Δώνης - Τι "κουφό" έγινε με τον γιο του - Μαγκιά με Βαγιαννίδη, Αποστολάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags