Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απ’ το λιμάνι στην Μπάγερν! Deal με εκατ. ευρώ - Ποιος πάει στη Μίλαν
| 2020-06-17 12:30:00

Απ’ τον Ολυμπιακό στην Μπάγερν! Deal με 10.000.000 - Ποιος πάει Μίλαν - Αδύνατον για Μαρινάκη...

του Παναγιώτη Νικολάου
Απ’ τον Ολυμπιακό στην Μπάγερν! Deal με 10.000.000 - Ποιος πάει Μίλαν - Αδύνατον για Μαρινάκη...

Ολυμπιακός: Ακριβώς ένας μήνας ήταν πριν, στις 17 Μαϊου, που στην ερυθρόλευκη μεταγραφική καθημερινότητα μπήκαν δύο πιτσιρικάδες προερχόμενοι από το πάνω ράφι του σαμπιονά: ο 18χρονος στόπερ Τανγκί Κουασί και ο 20χρονος δεξιός μπακ, Πιερ Καλουλού.

Αμφότεροι έμεναν ελεύθεροι από την Παρί Σ.Ζ. και τη Λιόν αντίστοιχα και παρουσιάστηκε πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπει στη διεκδίκησή τους. Δείγμα και αυτός της ανέλιξης του Ολυμπιακού αφού, μιλάμε για παίκτες οι οποίοι είχαν σταθερή παρουσία στη σεζόν που διακόπηκε στο σαμπιονά τόσο στη μόνιμη πρωταθλήτρια Παρί όσο και στους "λιονέ" αντίστοιχα.

Αμφότεροι δέχτηκαν εντυπωσιακές προσφορές να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Η Λιόν μάλιστα έφτασε να "χρησιμοποιήσει" μέχρι και τον... Τόνι Πάρκερ, τον αλλοτινό Γάλλο σούπερ σταρ του μπάσκετ και νυν μεγαλομετόχου της Βιλερμπάν, της μπασκετικής δηλαδή συντοπίτισσας της Λιόν, προκειμένου να πείσει τον Καλουλού. Μάταια.

Χθες έγινε γνωστό πως ο Κουασί υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν, από την οποία πήρε μάλιστα, συμπεριλαμβανομένου και του πριμ υπογραφής ποσό που ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ! Την ίδια ώρα, ο Καλουλού, βρίσκεται από χθες στο Μιλάνο προκειμένου σήμερα να υποβληθεί στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, πενταετές επίσης, με τη  Μίλαν.

Κι όλα αυτά, τη μέρα που οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που είχε παρουσιαστεί ως στόχος του Ολυμπιακού, του 21χρονου αμυντικού μέσου της Φαμαλικάο, Γκουστάβο Ασουνσάο. Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζει βαλίτσες για Κυανή Ακτή, αφού η γαλλική Νις συμφώνησε με την πορτογαλική ομάδα για να την αγορά του καταβάλλοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, 12 εκατ. ευρώ.

Ποσά και ανταγωνισμός προφανώς απλησίαστα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ακόμη και για τον καλά δικτυωμένο τόσο στη γαλλική όσο και πορτογαλική αγορά Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - "Τελειωμένος" ο Καμαρά - Βρήκε ήδη διάδοχο - Θηρίο 25 ετών!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags