Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Τα πρώτα "μπαμ" του Ρέμπε! Αυτούς διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Τσουνάμι μεταγραφών - Αλλάζουν όλα...
| 2020-06-17 23:32:00

Τα πρώτα "μπαμ" του Ρέμπε! Αυτούς διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Τσουνάμι μεταγραφών - Αλλάζουν όλα...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα πρώτα "μπαμ" του Ρέμπε! Αυτούς διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Τσουνάμι μεταγραφών - Αλλάζουν όλα...

ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Η σαββατιάτικη άφιξη του Όλαφ Ρέμπε στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει – μέχρι νεωτέρας ανατροπής τουλάχιστον – την επάνδρωση του επιτελείου που θα επιμεληθεί τον εφεξής μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο τον μεταγραφικό, αλλά τον εν γένει αγωνιστικό, με τον Γερμανό, νέο τεχνικό διευθυντή του «δικεφάλου», να παίρνει το πόστο και τη θέση του ανάμεσα στον – σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη – υπεύθυνο του σχεδιασμού Αμπέλ Φερέιρα και του – πάντα κατά τον ιδιοκτήτη – συντονιστή, Γιώργο Σαββίδη.

Και, ζωή να έχουν, τα θέματα και τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ, αναρίθμητα. Από τις εκκρεμείς ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που μένουν ελεύθεροι στα τέλη Ιουνίου (και για αρχή θα πρέπει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το τέλος της χρονιάς) ως και την γενικότερη αξιολόγηση του ρόστερ, πάντα σύμφωνα με τα όσα ο Ιβάν Σαββίδης είχε φροντίσει να περάσει στ’ αποδυτήρια με το μήνυμα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των play off («Ολοι κρίνεστε»).

Φυσικά, η μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί κομβικό δεδομένο στην ατζέντα του Ρέμπε. Πάντα βέβαια σύμφωνα με τα όσα έχει θέσει το club ως πλαίσιο από εδώ και πέρα. Αναζητούνται λοιπόν (σχεδόν) αποκλειστικά ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, νεαροί σε ηλικία προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης, που πλέον αποτελεί το βασικό ζητούμενο για την στελέχωση του ρόστερ του «δικέφαλου».

Από εκεί και πέρα, το τι αναζητά (πλέον και) ο Ρέμπε δεν διαφοροποιείται και τόσο από αυτά που είχαν συμφωνηθεί εδώ και καιρό μεταξύ της διοίκησης και του Φερέιρα και είχαν, από κοινού, κινήσεις προτεραιότητας. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ψάχνει για αριστερό μπακ, δεδομένα για ένα «οκτάρι», πιθανότατα – θα εξαρτηθεί από την εφεξής εικόνα του Εσίτι στα play off – «εξάρια», έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες και έναν μεσοεπιθετικό, με δυνατότητα να αγωνιστεί οπουδήποτε πίσω (και δίπλα) από τον φουνταριστό.

Αυτά συνοπτικά στο θέμα των αφίξεων. Πρωτεύουν εννοείται και οι πωλήσεις, με τον Ρέμπε να… συστρατεύεται με τους υπολοίπους του οργανισμού ΠΑΟΚ που εδώ και καιρό αναζητούν – χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα – προτάσεις για τους «βιτρινάτους» (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) του ρόστερ του «δικεφάλου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη Μαρινάκη για Σαββίδη για top όνομα - Θα γίνει κόλαση - Μόνο έτσι έρχεται Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags