Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή-έκπληξη Μαρινάκη από Superleague
| 2020-06-19 11:43:00

Μεταγραφή-έκπληξη Μαρινάκη από Superleague - Έδωσε 200.000 για Έλληνα και τον δίνει δανεικό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή-έκπληξη Μαρινάκη από Superleague - Έδωσε 200.000 για Έλληνα και τον δίνει δανεικό!

Για τον Αλέξανδρο Νικολιά είχαν... βουίξει τα Γιάννενα από τα Χριστούγεννα. Και το βουητό, ήταν σαφές: πως τον έχει "κλείσει", τον έχει καπαρώσει ο Ολυμπιακός.

Όχι εν αγνοία φυσικά της διοίκησης του ΠΑΣ. Ίσα ίσα μάλιστα που τις όλες διαπραγματεύσεις και τότε και τώρα με τους "ερυθρολευκους", ο γιος του ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών τις έκανε.

Τις τελευταίες μέρες, διάφορες φήμες ήθελαν άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ να μπαίνουν στη διεκδίκηση του 26χρονου μέσου. Κυρίως επιδιώκοντας απ’ ευθείας προσέγγιση και με σκοπό να τον κλείσουν από τώρα για την Πρωτοχρονιά, οπότε και θα έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΣ.

Αυτό μάλλον θορύβησε τον σύλλογο, ο Oλυμπιακός ενημερώθηκε σχετικά και έτσι επικυρώθηκε προχώρησε και έκλεισε η συμφωνία σε χρόνο... dt. Ο Νικολιάς το ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στη χθεσινή προπόνηση, χωρίς να ξέρει πολλά αναφορικά με το μέλλον του.

Το (σχεδόν) σίγουρο είναι πως δεν θα ενταχθεί στους "ερυθρόλευκους", αλλά θα δοθεί δανεικός. Τώρα, θα παραμείνει και για την επόμενη σεζόν στα Γιάννινα ή θα δοθεί κάπου αλλού δανεικός (Άρης και ΟΦΗ είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται) είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως το τέλος του καλοκαιριού.

Ως προς το οικονομικό σκέλος. Οι πληροφορίες λένε πως ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ στον ΠΑΣ.

Κίνηση... υπερ-απαραίτητη αφού υπάρχει σοβαρό θέμα ρευστότητας στους Ηπειρώτες, οι οποίοι με αυτήν την πώληση εξασφαλίζουν τουλάχιστον πως θα βγάλουν, χωρίς προβλήματα, το καλοκαίρι και παράλληλα αποκαθιστούν εν πολλοίς τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό, οι οποίες τα τελευταία χρόνια -και ειδικά μετά τη μεταγραφή του Κούτρη- είχαν επηρεαστεί (προς το αρνητικό) σημαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμ και μπουμ στον Ολυμπιακό! Διπλό χτύπημα στην επίθεση - Επένδυση πάνω από 5.000.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags