Facebook Pixel Τρομερό deal στον ΠΑΟΚ - Συμφώνησε ο μπάκαρος
| 2020-06-19 14:18:00

Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Συμφώνησε ο μπάκαρος - Έκανε πίσω στα λεφτά και "ρίχνει" την Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Συμφώνησε ο μπάκαρος - Έκανε πίσω στα λεφτά και "ρίχνει" την Τούμπα!

Πέρασε στα "ψιλά", παρότι δεν θα έπρεπε βάσει των όσων ακούγονται εδώ και πολύ καιρό αναφορικά τόσο, συγκεκριμένα, με την περίπτωσή του όσο και γενικότερα με την από εδώ και πέρα μισθολογική πολιτική του ΠΑΟΚ σε νέα (και όχι μόνο) συμβόλαια.

Από τα μεγαλύτερα στον Δικέφαλο αυτό του Λέο Μάτος, υπήρχε ρήτρα επέκτασης του για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που συμπλήρωνε 30, σαρανταπεντάλεπτες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πέτυχε λοιπόν ο 34χρονος Βραζιλιάνος μπαίνοντας στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη και αν δεν έφτανε το συγκεκριμένο ορόσημο, τότε δεδομένα, θα το πετύχαινε ως το τέλος της σεζόν.

Το "ζουμί" όμως δεν είναι εδώ. Τυπικά, ο Μάτος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Βάσει της αρχικής συμφωνίας μάλιστα, οι απολαβές του για την επόμενη χρονιά, θα ήταν ακριβώς οι ίδιες με τη φετινή, ήτοι δηλαδή ποσό επταψήψιο.

Πόσο όμως, που παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει για μια, δύο εξαιρέσεις, δεν θα υπάρχει, δεν θα προσφερθεί καν, σε κανέναν από τους νυν παίκτες του ΠΑOΚ (αλλά και όσους έρθουν/αποκτηθούν το καλοκαίρι). Κι αυτό ήταν και το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης με τον Μάτος.

Διαπραγμάτευση, για την οποία ο Βραζιλιάνος δεσμεύτηκε πως δεν θα "κολλήσει" στο γεγονός ότι έφτασε τις 30 συμμετοχές και πως θα συνεχιστεί από μηδενική βάση, με το πιθανότερο -τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον- να συνίσταται στο ότι ο Μάτος θα δεχτεί μια πρόταση για 1+1 συμβόλαιο, με απολαβές που αθροιστικά θα φτάνουν τις φετινές του, αλλά για δύο και όχι έναν χρόνο.

Το σημαντικό και ενδεικτικό βέβαια των προθέσεών του είναι ότι δέχθηκε ο Μάτος να μην αναγνωριστεί η αυτόματη, μονοετής, επέκταση του συμβόλαίου του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κατοχυρωμένος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χουνέρι" Σαββίδη στον Ολυμπιακό - Κάνει πρόταση που θα τρελάνει τον Μαρινάκη - Ποιον "κλέβει";

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags