Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούρος Ράτσιτς: Ο νέος Πογκμπά στο λιμάνι! "Δώρο" από πρώην κόκκινο - Έρχεται δανεικός - Της "μιλάει"... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-19 21:08:00

Ο νέος Πογκμπά στο λιμάνι! "Δώρο" από πρώην κόκκινο - Έρχεται δανεικός - Της "μιλάει"... (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο νέος Πογκμπά στο λιμάνι! "Δώρο" από πρώην κόκκινο - Έρχεται δανεικός - Της "μιλάει"...  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Ούρος Ράτσιτς: Την περίπτωση του Ούρος Ράτσιτς εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για 22χρονο μέσο που αγωνίζεται στη Φαμαλικάο, ως δανεικός από τη Βαλένθια και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου.

Στην πατρίδα του τον παρομοιάζουν με τον Μιλίνκοβιτς και τον Σάβιτς, ενώ αν τον αναζητήσετε στο youtube θα βρείτε βίντεο που τον αποκαλεί νέο Πογκμπά. Είναι ένας παίκτης με φοβερή ντρίπλα, η οποία μπορεί να ξεσηκώσει την κερκίδα στο πόδι. Έχει πολύ καλό κράτημα της μπάλας, την οποία με δυσκολία μπορεί κανείς να του την αποσπάσει αν δεν του κάνει φάουλ. Πασάρει με ακρίβεια και οι μακρινές μπαλιές του βοηθούν πολύ στην αλλαγή παιχνιδιού.

 

Συν τοις άλλοις είναι ένας μέσος που σκοράρει. Φέτος στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε πέτυχε 3 γκολ και σημείωσε 1 ασίστ. Αν ψάξετε τα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του (8), θα σας τρελάνει ένα που είναι ασύλληπτης ομορφιάς. Μετά από σλάλομ, ανάμεσα σε αμυντικούς, βρήκε πεδίο βολής εκτός περιοχής, εκτέλεσε με το αριστερό, καρφώνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα.

Αξίζει όμως να αναφερθούν και κάποια άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που ρίχνουν φως στην υπόθεση. Η Φαμαλικάο ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και εξέπληξε τους πάντες. Δεν περίμενε κανείς να πάει τόσο καλά. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στην 5η θέση της κατηγορίας και κυνηγάει εισιτήριο για το Europa League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportdog, η Φαμαλικάο έχει γεμίσει ταλεντάκια από Ισπανία. Δουλεύει μόνο με νέους παίκτες. Στην ουσία το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες δανεικούς, οι οποίες έχουν αποδειχθεί λύρα εκατό. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστεί διαψεύδοντας όσους περίμεναν ότι στην επιστροφή της μετά από χρόνια στην πρώτη κατηγορία θα πάλευε για την επιβίωσή της.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο ο Ράτσιτς που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. Σχεδόν η μισή ομάδα έχει κάνει όνομα με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα άλλων ομάδων.

Το πιο δυνατό στοιχείο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Προπονητής της Φαμαλικάο είναι ο βοηθός του Μάρκο Σίλβα σε Χαλ, Γουότφορντ, Έβερτον και Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο Σόουζα, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από το πλευρό του πρώην προπονητή των Ερυθρόλευκων. Στην πρώτη του απόπειρα ως πρώτος τεχνικός έχει διαπρέψει.

Οπότε ο πρώην συνεργάτης του Σίλβα αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός για τον Ράτσιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο σεζόν με τις "νυχτερίδες". Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή σε Ολυμπιακό! "Ψαλίδι" Αγγελόπουλων - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Κλείνει ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags