Facebook Pixel Λούκας Βιγιαφάνιες – Παναθηναϊκός: "Αμυντικό χαφ ο Βιγιαφάνιες - Δεν τον αφήνει ελεύθερο - Για πλάκα στον ΠΑΟ, αν ήταν ο Δώνης..."
| 2020-06-19 22:43:00

"Αμυντικό χαφ ο Βιγιαφάνιες - Δεν τον αφήνει ελεύθερο - Για πλάκα στον ΠΑΟ, αν ήταν ο Δώνης..."

του Γιώργου Κτενά
"Αμυντικό χαφ ο Βιγιαφάνιες - Δεν τον αφήνει ελεύθερο - Για πλάκα στον ΠΑΟ, αν ήταν ο Δώνης..."

Λούκας Βιγιαφάνιες – Παναθηναϊκός: Την άποψη ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, αν επιστρέψει στην ομάδα, κατέθεσε στο sportdog ο Αντώνης Κόκκινος, που τον είδε φέτος να αγωνίζεται στη μεξικανική Μονάρκας.
 
Ανέφερε ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την ποιότητα, τα πατήματα και τα τρεξίματά του, αλλά και ότι πολύ δύσκολα θα μείνει ελεύθερος όπως αναφέρει ο Τύπος στην Ελλάδα.
 
Τέλος, σημείωσε ότι φέτος ο Βιγιαφάνιες αγωνίστηκε και ως αμυντικός μέσο, θέση από την οποία πέτυχε και ένα γκολ με την Μονάρκας.
 
"Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, στο Απερτούρα, η Μονάρκας τα πήγε πολύ καλά, είχε επιθετικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να δείξει καλά πράγματα και να είναι ευχάριστη έκπληξη στο Απερτούρα. Ο Βιγιαφάνιες είχε ρόλο σε αυτό, έπαιξε σε αρκετά ματς βασικός, είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ μέχρι τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Σε αρκετά ματς ο προπονητής τους τον είχε αξιοποιήσει σε ρόλο αμυντικού χαφ. Στις 8 Μάρτη που έβαλε το τελευταίο γκολ του γκολ με την Μονάρκας, που ήταν το προτελευταίο ματς πριν από τη διακοπή, έπαιζε ως αμυντικός μέσος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Αντώνης Κόκκινος, που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα το μεξικανικό ποδόσφαιρο. 
 
 
Σε ποια κατάσταση τον είδες;

"Έδειξε σε καλή κατάσταση στο πρώτο μισό της σεζόν που ήταν καλή και η Μονάρκας. Ήταν ο παίκτης που θυμόμαστε από το πέρασμά του στην Ελλάδα, έχει πατήματα, έδειξε ότι είχε τρεξίματα και την ποιότητα που μας είχε συνηθίσει, άνοιγε το παιχνίδι με τις κάθετες. Για να θέλει να φύγει από το Μεξικό, σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο στιλ παιχνιδιού και και στη ζωή εκεί". 
 
Μεξικανική ομάδα που έδωσε 1,8 εκατ. ευρώ μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο;
 
"Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγει ως ελεύθερος, μάλλον θα βρεθεί κάποια φόρμουλα για φύγει δανεικός. Το να αφήσει ελεύθερο έναν παίκτη για τον οποίο είχε δώσει 1,8 εκατ. ευρώ, όσο πρόβλημα και να υπάρχει με τη ζωή στο Μεξικό κ.λπ., είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει ελεύθερο. Δεν κέρδισε φανέλα βασικού, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και στο μεξικάνικο στιλ που είναι γρήγορο και με σκληρά μαρκαρίσματα, πιο πολύ χωρίς τακτική. Ο Βιγιαφάνιες θέλει τακτικό πλάνο". 
 
Θεωρείς ότι αν επιστρέψει μπορεί να τα πάει καλά στον Παναθηναϊκό;
 
"Παίζει άνετα στον Παναθηναϊκό, μάλιστα αν ήταν ο Δώνης στην ομάδα θα τον έφερνε στα καλούπια του. Αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα αρκετά. Δεν αφέθηκε, έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν, δεν είναι βαρύς. Το στιλ του είναι για κεντρικά στο γήπεδο, θεωρώ ότι θα ταιριάξει στα χαφ του Παναθηναϊκού αν έρθει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Δημήτρης είναι εδώ! Post-φωτιά στο Instagram για Ολυμπιακό, Ευρωλίγκα - Βροχή τα σχόλια! (ΦΩΤΟ)
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags