Facebook Pixel "Διούδη, πιάσε του Λιβάγια - Λάθος με Δώνη - Μακράν καλύτερος ο Ολυμπιακός - Δεν φοβάμαι..."
| 2020-06-21 14:35:00

"Διούδη, πιάσε του Λιβάγια - Λάθος με Δώνη - Μακράν καλύτερος ο Ολυμπιακός - Δεν φοβάμαι..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Διούδη, πιάσε του Λιβάγια - Λάθος με Δώνη - Μακράν καλύτερος ο Ολυμπιακός - Δεν φοβάμαι..."

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει σταθεί πολύ καλά στα φετινά ντέρμπι εξέφρασε ο Τάκης Οικονομόπουλος. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στο sportdog για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και υποστήριξε ότι το ματς θα κριθεί στις άμυνες. 

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι Πειραιώτες δίκαια κατακτούν το πρωτάθλημα και δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις στο Τριφύλλι με τον Γιώργο Δώνη. 

Αρχικά θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Διούδη καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Διούδης έχει πάντα μέσα σε μία σεζόν κάποια παιχνίδια που είναι πολύ καλός και σταθερός. Μπορεί να σου πάρει βαθμούς. Το θέμα όμως είναι να είναι σταθερός όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να μου πιάσει και το γκολ με την ΑΕΚ (σ.σ.του Λιβάγια). Δεν ήταν δύσκολο. Είναι από πλάγια θέση και ένα κομμάτι της εστίας είναι κλεισμένο».

Πώς βλέπετε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός;

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο πόσο αδύναμες θα είναι στην άμυνα οι ομάδες. Όποιος προηγηθεί αλλάζουν τα δεδομένα. Αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα. Αν το βάλει ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Και ο Άρης έχανε ευκαιρίες , έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός, ανοίχτηκε λίγο παραπάνω η ομάδα της Θεσσαλονίκης και το παιχνίδι τελείωσε. Οι ομάδες που έχουν καλούν ποδοσφαιριστές δεν χάνουν εύκολα γκολ».

Πώς πιστεύετε ότι θα στηθεί η άμυνα του Παναθηναϊκού με την απουσία του Γιόχανσον στο δεξί άκρο;

«Ο Κολοβέτσιος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. Ο Ινσούα με τον Σένκεφελντ θα παίξουν στόπερ και ο Χατζηθεοδωρίδης στα αριστερά. Είναι και στο χέρι του τερματοφύλακα να τους κατευθύνει. Αν τους κλείσει καλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Βαθμολογικά το ματς δεν έχει τόσο ενδιαφέρον. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους παίκτες;

«Όταν παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι εγείρονται θέματα γοήτρου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που έρχονται απ' όλη τον κόσμο δεν είναι οπαδοί. Στον Παναθηναϊκό όμως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που παίζουν και για τη φανέλα».  

Λέγεται, ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν και για τον προπονητή τους, για τον οποίο λίγες ημέρες πριν, είχε γίνει γνωστό ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Πώς είδατε αυτήν την εξέλιξη;

«Ο Δώνης είναι καλό παιδί και προπονητής. Είναι εξαιρετικός. Κακώς που φεύγει. Έκανε τόση δουλειά και την αφήνει στη μέση. Δεν είναι σωστό αυτό. Όπως και να έχει, εμείς δεν έχουμε την ομάδα στα χέρια μας. Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη».

Ο φετινός Ολυμπιακός πως σας φαίνεται;

«Έχει την καλύτερη ομάδα. Είναι μακράν καλύτερος όλων. Δικαίως παίρνει το πρωτάθλημα».

Τι σας έχει προκαλέσει εντύπωση από τον φετινό Ολυμπιακό;

«Έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή που ξέρει τα κουμπιά της ομάδας. Ξέρει πώς θα τη στήσει. Έχει βρει τις σταθερές της και η ομάδα λειτουργεί σαν ρολόι. Αυτό οφείλεται στον Μαρτίνς. Για να δουλέψει έτσι μία ομάδα χρειάζεται δουλειά».

Έχει ελπίδες για νίκη ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη;

«Ο Παναθηναϊκός έχει σταθεί καλά στα ντέρμπι. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μας ισοφάρισε τελευταία λεπτά με το πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Θα νικούσε η ομάδα. Με την ΑΕΚ νίκησε με ανατροπή. Στο Καραϊσκάκη έφερε ισοπαλία. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν τον φοβάμαι στον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει ο τόπος για συμφωνία Ολυμπιακού με παίκτη του ΠΑΟ - Απίστευτη "μάχη" με ΠΑΟΚ - Χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags