Facebook Pixel Μάξι Λοβέρα - Κώστας Φορτούνης: Βασικός του χρόνου ο Λοβέρα - Το... ξέσπασμα του Φορτούνη - Τι "είπε" ο Ομάρ στον Μαρινάκη
| 2020-06-21 23:54:00

Βασικός του χρόνου ο Λοβέρα - Το... ξέσπασμα του Φορτούνη - Τι "είπε" ο Ομάρ στον Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Βασικός του χρόνου ο Λοβέρα - Το... ξέσπασμα του Φορτούνη - Τι "είπε" ο Ομάρ στον Μαρινάκη

Μάξι Λοβέρα - Κώστας Φορτούνης: Ο Ολυμπιακός μετά το άνετο 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζει με… 1000 τον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μπορεί πλέον ο τίτλος να έχει σχεδόν «κλειδώσει», ωστόσο στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να το πάρουν αήττητοι.

Οι Πειραιώτες με ένα εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο… καθάρισαν τους Πράσινους και παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και φυσικά του δεύτερου ημιτελικού την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος κόουτς πάντως δικαιώθηκε απόλυτα και με την επιλογή να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Μάξι Λοβέρα όσο και στον Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι μπήκαν στην αρχική ενδεκάδα αντί των Ματιέ Βαλμπουενά και Γιώργου Μασούρα και τα πήγαν εξαιρετικά. Ο Αργεντινός απέδειξε πως είναι το… μέλλον των Πειραιωτών και δικαίως τον πιστεύει τόσο πολύ ο προπονητής του, λέγοντας πως του χρόνου θα αποτελεί βασική επιλογή. Κόντρα στο Τριφύλλι είχε καλές εμπνεύσεις, έτρεξε πολύ, έβγαλε την ασίστ στο 1-0, ενώ είχε και μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στη λήξη του ημιχρόνου, όταν τον σταμάτησε ο Διούδης.

Ο Φορτούνης από την πλευρά του, ακόμα δεν θυμίζει τον παίκτη που βλέπαμε προ του τραυματισμού του, ωστόσο στο ντέρμπι έκανε μία καλή εμφάνιση και έδειξε πως σιγά – σιγά επανέρχεται. Από δικά του πόδια άλλωστε ξεκίνησαν και τα δύο γκολ, καθώς είχαν προηγηθεί φοβερές κάθετες στον Ομάρ, ενώ υπήρχαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι, που κρατούσε μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει και να «δει» γήπεδο, κάτι που κάνει μόνο Βαλμπουενά από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, θετική παρουσία είχε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ήταν παρών στα γκολ, έτρεξε πολύ και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Νορβηγός, για τον οποίο σήμερα ενημερωθήκαμε πως έκανε… πίσω η Γαλατά, χρειαζόταν αυτή την εμφάνιση για να στείλει «μήνυμα» στην διοίκηση. Ο παίκτης θέλει να μείνει και παρότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ουδέποτε έδειξε πως θέλει να… κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός. Επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο Λιμάνι, ωστόσο θα πρέπει να τα βρουν και στα χρήματα. Πάντως αν συνεχίσει έτσι σε Κύπελλο και πρωτάθλημα τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Έπεσε... ρουκέτα στον Ολυμπιακό - Τέλος δύο πρωτοκλασάτοι άσοι - "Σεισμός" στα αποδυτήρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags