Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος Ινσούα με Ολυμπιακό, τι πρόταση έκανε ο Μαρινάκης!
| 2020-06-22 10:38:00

Έξαλλος Ινσούα με Ολυμπιακό - Τι πρόταση του έκανε ο Μαρινάκης - Απίστευτη αντίδραση Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλος Ινσούα με Ολυμπιακό - Τι πρόταση του έκανε ο Μαρινάκης - Απίστευτη αντίδραση Δώνη!

Παναθηναϊκός: Και τι δεν έχει διαβάσει όλο αυτό το διάστημα. Και τι δεν διάβασε το τελευταίο διήμερο, από τη στιγμή δηλαδή που λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέστη, αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν άντεξε ο Εμάνουελ Ινσούα ήταν το ότι λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού διάβασε σε site που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα Παναθηναϊκού πως "έκλεισε στον Ολυμπιακό".

Και πόσταρε απάντηση ξεκαθαρίζοντας από τη μεριά του τα πράγματα: "Το έχω πει πολλές φορές, δεν λέω ποτέ ψέματα. Στην Ελλάδα μόνο Παναθηναϊκός", με την τελευταία μάλιστα πρόταση να είναι γραμμένη στα ελληνικά και στη θέση του Παναθηναϊκού να έχει μπει ένα τριφύλλι.

Πιο ξεκάθαρη, πιο δεσμευτική στάση, δεν θα μπορούσε να έχει ο Αργεντινός. Και δεν θα μπορούσε γιατί είναι και αλήθεια. Από τον Ολυμπιακό όντως προσεγγίστηκε. Πολύ καιρό πριν όμως. Όχι στη λογική της πρότασης ή της δεδομένης επιθυμίας για συνεργασία. Και όχι φυσικά στο πλαίσιο που ο ίδιος αναζητούσε. Υπενθυμίζουμε πως από τον Παναθηναϊκό ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Στον Ολυμπιακό δεν θα του προσφέρονταν παρά μόνο κάτι παραπάνω από τα μισά και χωρίς καμία εγγύηση για το ότι θα είναι βασικός. Ισα ίσα για την ακρίβεια, ανεξαρτήτως αν έμενε ή όχι (που δεν θα μείνει...) ο Τσιμίκας. Και πέραν όλων των υπολοίπων, ποτέ οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έφτασαν καν στο επίπεδο συνεργασίας, πρότασης, πόσο μάλλον λεπτομερειών.

Γι’ αυτό και τρελάθηκε ο Ινσούα (κυκλοφορεί πως λόγος του εκνευρισμού του ειδικά την τελευταία εβδομάδα προέκυψε από την άρνηση του Παναθηναϊκού να δεχτεί την ανανέωση του συμβολαίου του με τα ίδια λεφτά που τώρα εισπράττει, κάτι που φημολογείται πως αποτέλεσε την τελευταία πρόταση που έκανε η πλευρά του Αργεντινού. Δεν ακούγεται είναι αλήθεια πιθανό, δεν έχει -ακόμη- επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί) το τελευταίο διήμερο, διαβάζοντας αρχικά πως σκόπιμα έμεινε εκτός από την αποστολή του ντέρμπι και πως στη συνέχεια, μια ώρα μόνο μετά το τέλος του πως "έκλεισε" στον Ολυμπιακό.

Κι αυτό, ενώ ακόμη και ο προπονητής του, ο οποίος τον απέκλεισε από την αποστολή, με τις δηλώσεις που έκανε πρακτικά τον δικαιολόγησε και τον κάλυψε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με αυτή τη φωτογραφία από το Καραϊσκάκη - Γι’ αυτό ο Αλαφούζος "καθάρισε" τον Δώνη; (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags