Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Τζοβάρας μίλησε για τον Δικέφαλο, τον Τζόλη αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου.
| 2020-06-22 14:48:00

Απίθανες ατάκες για πρώην ΠΑΟΚτσή: "Ο Δικέφαλος να βγάλει γόητρο - Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες για πρώην ΠΑΟΚτσή: "Ο Δικέφαλος να βγάλει γόητρο - Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός"

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Τζοβάρας μίλησε για τον Δικέφαλο, τον Τζόλη αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ασπρόμαυρων στάθηκε επίσης στην παρουσία του στο εξωτερικό και την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4:

Για την πρώτη του χρονιά στο εξωτερικό που συνδυάζεται με τον τίτλο του πρωταθλήματος:

«Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για μένα. Τώρα ξεκίνησα την καριέρα μου στο εξωτερικό και το να αρχίζεις με ένα πρωτάθλημα και με ένα ενδεχόμενο νταμπλ, είναι πάρα πολύ καλό. Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Γι’ αυτό που συνάντησε στη Σλόβαν Μπρατισλάβα:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς και με υψηλή ποιότητα παίκτες. Το έχουμε δει και στην Ευρώπη. Όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη φάση των ομίλων, κοιτάξαμε στα μάτια ομάδες, όπως η Γουλβς. Το ρόστερ αποτελείται από παίκτες που είναι έμπειροι, με πολλές παραστάσεις. Γι’ αυτό δε βρήκα τόσο χρόνο συμμετοχής, όσο θα περίμενα. Πάντα κοιτάω να δίνω το 100% περιμένοντας την ευκαιρία μου. Είμαι συνειδητοποιημένος και μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αγωνίζομαι. Έχει πολύ υψηλή ποιότητα το ρόστερ μας, σε σχέση με τις άλλες ομάδες εδώ».

Για το διάστημα της έξαρσης της πανδημίας στη Σλοβακία:

«Ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα, σε σχέση με τις άλλες χώρες. Ήταν από τις πρώτες που έκλεισαν τα σύνορα και αυτό, ήταν πολύ καλό για την πρόληψη. Γενικά, το περάσαμε πολύ ήπια στη Σλοβακία, χωρίς πολλά κρούσματα και θανάτους. Έχω να έρθω στην Ελλάδα από τα Χριστούγεννα, μου έχει λείψει λίγο η πατρίδα, αλλά έτσι είναι αυτά»

Για τον ΠΑΟΚ, τα τμήματα υποδομής του και το γκολ του Τζόλη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Βλέπω ότι έχει αρχίσει να δίνει κάποιες ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Είναι κάτι που πρέπει να το κάνει, γιατί έχει πολλούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και δανεικούς. Είμαι χαρούμενος που αναδεικνύονται κάποια παιδιά, είμαι χαρούμενος και για το Χρήστο (σ.σ. Τζόλης) που έβαλε το γκολ με τον ΟΦΗ. Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα, με πολλή αυτοπεποίθηση και ηρεμία, έκανε αυτό που έπρεπε και τελείωσε ιδανικά τη φάση. Είναι ένα μήνυμα προς όλους, αυτό το γκολ, να αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνουν από τον ΠΑΟΚ, περισσότερες ευκαιρίες σε νέους παίκτες»

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη:

«Έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, είναι σε καλή φάση αυτήν την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα δώσει όλα για όλα και να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό στο Κύπελλο, για το γόητρο και για πολλούς άλλους λόγους».

Για το αν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να φύγει στο εξωτερικό:

«Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Ήταν κάτι που ήθελα από μικρός, να παίξω στο εξωτερικό. Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω εδώ ή όπου μπορέσω στο εξωτερικό, για να κάνω μια καριέρα, όπως έχω ονειρευτεί. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του και πιστεύω θα δικαιωθώ, με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα, όπως κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags