Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έγραψαν" τον Ολυμπιακό - Ανακοίνωσαν άλλη μεταγραφή
| 2020-06-22 19:30:00

"Έγραψαν" τον Ολυμπιακό - Ανακοίνωσαν άλλη μεταγραφή - Ηχηρό "μήνυμα" Μαρινάκη - Θα τα σκάσουν;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έγραψαν" τον Ολυμπιακό - Ανακοίνωσαν άλλη μεταγραφή - Ηχηρό "μήνυμα" Μαρινάκη - Θα τα σκάσουν;

Ολυμπιακός: Από την περασμένη Τρίτη, ο sportdog ως προς τη νέα πρόταση της Νις για τον Κώστα Τσιμίκα, με την άφιξη στην Αθήνα του τεχνικού διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, Ζουλιέν Φουρνιέ, ήταν ξεκάθαρος. Αυτό που προέκυπτε από τα γαλλικά media άλλωστε δεν άφηνε παρερμηνείες: σοκαρισμένος από τα όσα άκουσε από την πλευρά του Ολυμπιακού ως αξιώσεις για την παραχώρηση του «Τσίμι» (20 εκατ. ευρώ για να κάτσει απλώς στο τραπέζι), ο Φουρνιέ έφυγε και ενοχλημένος και αποφασισμένος να κλείσει το κεφάλαιο Τσιμίκα.

Από την αρχή άλλωστε της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος για τον διεθνή αριστερό μπακ, ο «σκύλος» είχε ξεκαθαρίσει πως πρόθεση της Νις ήταν να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο και κυρίως το 80% των μεταγραφών της πριν την πρώτη του συλλόγου για τη νέα σεζόν. Δεν έγινε με τον Τσιμίκα, η απόσταση που διαπιστώθηκε ήταν τεράστια και έτσι ο Φουρνιέ το πήρε απόφαση «κλείνοντας» από τη Ρεμς τον 26χρονο, Χασανέ Καμαρά έναντι 4,8 εκατ. ευρώ.

«Θα περάσει ιατρικά αύριο (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) και πολύ σύντομα θα είναι παίκτης της Νις», η χτεσινή σχετική δήλωση του Φουρνιέ για το επικείμενο deal με τον Καμαρά και με την οποία οριστικά έθεσε τέλος στη διεκδίκηση του Τσιμίκα από το γαλλικό club. Η απόσυρση βέβαια των Νικαιωτών δεν αναιρεί τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Ούτε και φυσικά τις αξιώσεις των «ερυθρόλευκων».

Αυτές είναι δεδομένες και έχουν ως βάση τα 20 εκατ. ευρώ. Η πιάτσα το ήξερε και όσοι δεν το γνώριζαν, ή προφανώς θεωρούσαν πως ο Ολυμπιακός μπλοφάρει και πως θα συζητούσε ένα ποσό πολύ χαμηλότερο, προφανώς θα συνειδητοποίησαν την κατάσταση μετά την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τη Νις, η προσφορά της οποίας αποτέλεσε το… παράδειγμα για να περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά η αποφασιστικότητα των «ερυθρόλευκων», που έτσι κι αλλιώς… εκπτώσεις σε θέματα πωλήσεων σπανιότατα κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Έκλεισαν "φονιά" οι Αγγελόπουλοι - Ποιος Σλούκας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags