Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Απίθανο! Γι’ αυτό δεν έφυγε μετά τον Ολυμπιακό
| 2020-06-23 13:14:00

Τρελό! Γιατί δεν έφυγε ο Δώνης μετά τον Ολυμπιακό - Τι... ετοιμάζει ο Αλαφούζος - Παρασκήνιο-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Τρελό! Γιατί δεν έφυγε ο Δώνης μετά τον Ολυμπιακό - Τι... ετοιμάζει ο Αλαφούζος - Παρασκήνιο-φωτιά

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ο συναγερμός που σήμανε για τρίτη φορά σε διάστημα λιγότερο του μήνα μετά το κυριακάτικο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" και αφορούσε την πιθανότητα άμεσης αποπομπής του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού φαίνεται βάσει δημοσιευμάτων πως κατέβηκε... επίπεδο χθες.

Και, όπως τονίστηκε, ο Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στα ηνία των "πράσινων" μέχρι το τέλος των play off, όπως δηλαδή -έστω και με χίλια ζόρια...- Αλαφούζος και Δώνης συμφώνησαν να συμβεί μόλις ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε στο "τρένο" με την αποστολή της περίφημης επιστολής την απόφαση του να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και την επόμενη σεζόν.

Το προφανές ως προς τη... μείωση της έντασης του επιπέδου του συναγερμού έχει να κάνει με τον χρόνο. Και των αντίδρασεων, αλλά και των οικονομικών προεκτάσεων. "Ξεθύμαναν" τα συναισθήματα που υπήρχαν το βράδυ της Κυριακής και επικράτησε η λογική και το δεύτερο σκέλος, αφού -για παράδειγμα- αν απολυθεί τώρα ο Δώνης, η αποζημίωση που θα εισπράξει θα είναι η διπλάσια από αυτήν που θα εισπράξει αν απολυθεί την επομένη του τέλους της φετινής σεζόν!

Και όσο κι αν ο Αλαφούζος θεωρεί πως πλέον ο Δώνης σκόπιμα κάνει και λειτουργεί όπως λειτουργεί τελευταία, θέλοντας να φτάσει τη σχέση των δύο στα άκρα και να προκαλέσει αντιδράσεις και εξελίξεις, εν τούτοις φαίνεται πως πάτησε το… φρένο για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα.

Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση τελεσίδικο. Σύμφωνα με πληροφορίες του "σκύλου", το νομικό επιτελείο του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού εξετάζει -όχι από χθες, αλλά από την πρώτη στιγμή που κοινοποιήθηκε η επιστολή που έλαβε ο Δώνης- τρόπους προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών νωρίτερα του προβλεπόμενου και (έστω και με το ζόρι) συμφωνημένου, χωρίς όμως να κοστίσει επιπλέον μια τέτοια, ενδεχόμενη, απόφαση.

Και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τίποτα δεν πρέπει ούτε να αποκλειστεί ούτε και να θεωρηθεί δεδομένο ως προς τη στάση και τις αποφάσεις που θα πάρει τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν είναι υπερβολή αυτό που λέγεται από τους συνεργάτες του πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις. Ειδικά με την πορεία που έχει πάρει η... άλλη πλευρά και φυσικά την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Και απομένουν ακόμη επτά παιχνίδια μέχρι τη λήξη των play off. Πολλά δηλαδή για να μη δοκιμαστεί περαιτέρω η απόφαση που φέρεται να έχει πάρει (που δεν έχει πάρει σε καμία περίπτωση, αλλά για την οικονομία της συζήτησης η σχετική αναφορά) ο Αλαφούζος για παραμονή Δώνη μέχρι τέλους των play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε ο Μπεργκ να ήταν! Γι' αυτόν τον "πράσινο" μπούκαραν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Πού θα πάει όμως;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags