Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη εξέλιξη με Φερέιρα μετά τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Σαββίδης
| 2020-06-25 10:57:00

Απίστευτη εξέλιξη με Φερέιρα μετά τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Σαββίδης - Τρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη εξέλιξη με Φερέιρα μετά τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Σαββίδης - Τρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Ο υπεύθυνος βρέθηκε. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport απλώς τον δείχνει. Και υποδεικνύει και τον τρόπο αντιμετώπισης της ευθύνης του. Από τις αρχές του χρόνου ο ΠΑOΚ σέρνεται. Από τις αρχές του χρόνου υπάρχει εμφανής δυσλειτουργία. Τον Αμπέλ Φερέιρα όμως που από χθες, συντονισμένα, όλη η ευρύτερη (και όχι μόνο) οικογένεια του Δικέφαλου κράζει και ζητάει την απόλυσή του, κανείς δεν τόλμησε από τη διοίκηση να αγγίξει.

Γιατί η διοίκηση έχει ευθύνη. Αυτή έφερε τον Πορτογάλο πληρώνοντας 2 εκατ. ευρώ. Αυτή του έδωσε κλειστό τριετές με 6 εκατ. ευρώ συνολικές αποδοχές. Και αυτή προφανώς κόλλησε εκεί, στην αποζημίωση για να τον απολύσει. Εκτός αν περιμένει η διοίκηση του ΠΑΟΚ από εργαζόμενο να παραδεχτεί αυτός το λάθος της και να ζητήσει μόνος να παραιτηθεί για να τη διευκολύνει!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ήταν που εν μέσω καραντίνας όχι μόνο δεν τελείωσε τον Φερέιρα (εκτός αν άλλαξε κάτι στη "λαϊκή" σημερινή απαίτηση στο μεσοδιάστημα. Που δεν άλλαξε…) αλλά τον αναγόρευσε όχι μόνο σε -αυτονόητα λόγω θέσης και ρόλου- υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και υπεύθυνο και του μεταγραφικού σχεδιασμού, ψηλότερα από τον όποιο τεχνικό διευθυντή προσλαμβάνονταν και (σε δημόσια λόγο τουλάχιστον) ισότιμο του αντιπροέδρου της ομάδας, που χρίστηκε συντονιστής σε αυτό το κομμάτι;

Οση λοιπόν ευθύνη έχει ο Φερέιρα την έχει για τα πεπραγμένα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, τη διαχείριση του ρόστερ, τις επιλογές του στο γήπεδο. Για το ότι επιλέχθηκε και συνεχίζει στον πάγκο μέχρι και σήμερα, ενώ κανείς προφανώς στην Τούμπα δεν τον θέλει εδώ και πολύ, μα πραγματικά πολύ καιρό, την ευθύνη την έχει η διοίκηση του Δικέφαλου, που επιλέγει σε αυτό το κομμάτι να επιβαρύνει την ομάδα και όχι τα ταμεία.

Γιατί για κάθε μέρα που περνάει, επαναλαμβάνουμε, εδώ και πολύ καιρό, που ο Φερέιρα παραμένει στον πάγκο του ΠΑOΚ, ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, προπονητικός, ανθρώπινος. Οικονομικός και μόνο είναι. Και φυσικά είναι απολύτως σεβαστός. Αν όμως δεν κάνει ως προπονητής ο Φερέιρα, τότε θα πρέπει το τίμημα μιας κακής συμφωνίας να πληρωθεί. Ετσι είναι ο επαγγελματισμός που εδράζει στο οικονομικό σκέλος. Και είναι πάντα αμφίδρομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... πήρε κρανίο ο Σαββίδης! "Καθαρίζει" δύο τεράστια ονόματα - Θα ξενερώσει όλη η Τούμπα...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags