Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο Ίσλα: Ο μπακ με το απίστευτο συμβόλαιο και η... επιβεβαίωση!
| 2020-06-26 11:10:00

Ούτε ο Ολυμπιακός! Στέλνουν ονοματάρα με 1,6 εκατ. στον ΠΑΟ - "Τρελάθηκε" εντελώς ο Αλαφούζος;

του Νίκου Στεργίου
Ούτε ο Ολυμπιακός! Στέλνουν ονοματάρα με 1,6 εκατ. στον ΠΑΟ - "Τρελάθηκε" εντελώς ο Αλαφούζος;

Παναθηναϊκός: To σίγουρο είναι πως ο Μαουρίσιο Ίσλα έχει εξαιρετικό μάνατζερ. Αν δει κανείς, από τον περασμένο Μάρτιο, από την αρχή δηλαδή της παγκόσμιας ουσιαστικά καραντίνας, πόσες ομάδες έχουν γραφτεί ως ενδιαφερόμενες για τον 32χρονο διεθνή Χιλιανό, θα χάσει το μέτρημα.

Γνωστό πως δεν θα συνέχιζε στη Φενερμπαχτσέ, είχε άλλωστε προλάβει ο ίδιος να το ανακοινώσει από τον Απρίλιο, αφού το συμβόλαιο που του προτάθηκε δεν αντιστοιχούσε ούτε στο 50% των προηγούμενων απολαβών του, που προσέγγιζαν το 1,6 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος κατ’ επανάληψη έχει τονίσει πως θέλει να επιστρέψει στη Νότια Αμερική, εμπλέκοντας και εκεί, διάφορες ομάδες ακόμη και της πατρίδας του, παρότι γνωρίζει πως δεν μπορούν να καλύψουν ούτε το μισό των απαιτήσεών του. Η Μπόκα Τζούνιος εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες να είναι πολύ κοντά στο να τον υπογράψει, παρότι ο ίδιος, με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις πέταγε την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα. Λογικό, αφού σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι οποίοι προφανώς ξέρουν καλύτερα, δεν έχει βρει στον αργεντίνικο σύλλογο το συμβόλαιο που ψάχνει, περίπου δηλαδή ένα ποσό που θα κυμαίνεται στο επταψήφιο.

 

Πώς λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα και αυτές τις απαιτήσεις, όχι μόνο παρουσιάστηκε -από το εξωτερικό έγινε, είπαμε ο μάνατζέρ του κάνει εξαιρετική δουλειά εμφανίζοντάς τον να "παίζει" για διάφορες ομάδες- να "παίζει" για τον Παναθηναϊκό, αλλά και... επιβεβαιώθηκε πως το ενδιαφέρον των "πράσινων" για τον διεθνή Χιλιανό δεξιό μπακ ισχύει και είναι σοβαρό; Και μάλιστα, καταγράφηκε και τάση εκ μέρους του Ρόκα να κάνει υπέρβαση, προσφέροντας 400 και 500 χιλιάδες ευρώ στον Ίσλα.

Για τον Παναθηναϊκό είναι όντως υπέρβαση, πόσο μάλλον για δεξιό μπακ. Τέτοιο συμβόλαιο θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και μετά βεβαιότητας μπορούμε να σας μεταφέρουμε πως δεν θα δοθεί από τους "πράσινους" για τον βασικό δεξιό μπακ τους την επόμενη σεζόν. Αλλά ακόμη και να δίνονταν. Πώς θα πείθονταν ο Ισλα να το δεχτεί όταν οι απαιτήσεις του προσεγγίζουν ποσό επταψήφιο, κοινώς όταν η διαφορά θα ήταν -πρακτικά- η διπλάσια;

Και όμως, αυτή η ιστορία, από κάποιους εντός ομάδας, "επιβεβαιώθηκε" και χαρακτηρίστηκε "υπαρκτό" το ενδιαφέρον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΠΑΟ είναι πάλι δυνατός! Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό - "Χουνέρι" Αλαφούζου σε Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags