Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Ολυμπιακός; Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ινσούα - Παραλίγο "ξύλο" Σένκεφελντ με Μακέντα!
| 2020-06-27 13:05:00

Ποιος Ολυμπιακός; Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ινσούα - Παραλίγο "ξύλο" Σένκεφελντ με Μακέντα!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Ολυμπιακός; Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ινσούα - Παραλίγο "ξύλο" Σένκεφελντ με Μακέντα!

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από το επεισόδιο που είχε ο Εμάνουελ Ινσούα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη», αλλά αυτό ακριβώς πυροδότησε μια σειρά γεγονότων. Πρώτον, την αντίδραση του ίδιου, με διάφορους τρόπους, στη φημολογία που τον έφερε, μισή ώρα μόλις μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό, να έχει δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους».

Οργισμένη αντίδραση, ξεκάθαρη και σε συνέντευξη που παραχώρησε. Στον sportdog τα έχουμε πει για τον Ολυμπιακό και τον Ινσούα ακόμη και όταν media με καλή ενημέρωση και πρόσβαση σε θέματα «ερυθρόλευκων» τον εμφάνιζαν ως βασική επιλογή. Ούτε ήταν, ούτε έγινε, ούτε – λόγω διαφοράς στο οικονομικό – θα μπορούσε να γίνει.

Η μόνη ομάδα από την Ελλάδα που πραγματικά έφτασε κοντά, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση, αλλά λόγω διοικητικής επιλογής και πολιτικής αποσύρθηκε, ήταν ο ΠΑΟΚ. Αλλωστε, δεν ήταν τυχαίο που στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές μέρες ο «βίσονας», παρότι ρωτήθηκε συγκεκριμένα, εν τούτοις απάντησε μόνο για τον Ολυμπιακό.

Το ερωτηματικό της όλης ιστορίας, με τον Ινσούα να μετράει τρεις μέρες ακόμη ως παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πως το επεισόδιο που είχε, με την περίφημη πλέον κλωτσιά στην μπάλα που βρήκε – κατά λάθος – τον νεαρό Αθανασακόπουλου είναι πως ο Δώνης τον τιμώρησε γι’ αυτό αποκλείοντας τον από την αποστολή του ντέρμπι, ενώ την ίδια μέρα έγιναν και άλλα επεισόδια τα οποία πέρασαν… ντούκου!

Συγκεκριμένα, Σένκεφελντ και Μακέντα είχαν έντονη λεκτική (και κάτι παραπάνω) και παρατεταμένη μάλιστα αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χωρίς κανείς να κάνει πίσω. Αντιπαράθεση η οποία μάλιστα… συνεχίστηκε και στο ματς της Κυριακής, με τον τηλεοπτικό φακό και το μικρόφωνο να πιάνει τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν εν μέσω του παιχνιδιού, οι δύο ποδοσφαιριστές.

Μια ωραία ατμόσφαιρα κοινώς τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Σλούκας; Αυτή είναι η βόμβα των Αγγελόπουλων - Θα... τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags