Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτος Μαρτίνς! Τι έκανε μετά την ΑΕΚ - Γι' αυτό είναι προπονηταράς
| 2020-06-29 13:07:00

Απίστευτος Μαρτίνς! Τι έκανε μετά την ΑΕΚ - Γι' αυτό είναι προπονηταράς - Έτσι θα πάει στους 8!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς! Τι έκανε μετά την ΑΕΚ - Γι' αυτό είναι προπονηταράς - Έτσι θα πάει στους 8!

Είναι σαφές ότι τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν παίζεται στην Ελλάδα. Δεν προκύπτει μόνο από τη διαφορά και την άνεση με την οποία οι "ερυθρόλευκοι" σφράγισαν την επιστροφή τους στην εγχώρια κορυφή με την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, αλλά κυρίως με την εικόνα που έχουν και τον τρόπο που επιβάλλονται στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είναι ακόμη σαφέστερο πως το χρονικό διάστημα που μπορούν οι πρωταθλητές να αποδίδουν στο μάξιμουμ δεν είναι στο 100%. Και δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι Ιούνιο μήνα, μετά από τρίμηνη "αργία". Είναι όμως πρόδηλο πως πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι αξιοποιώντας αυτήν την διαδικασία των play off να αυξήσει σταδιακά τον βαθμό ετοιμόητας και προσαρμογής των παικτών του σε στάνταρντς που ο ίδιος επιθυμεί έχοντας στον ορίζοντα του την αυγουστιάτικη ρεβάνς με τη Γουλβς (και την περαιτέρω συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ αν έρθει η πρόκριση).

Ο Πορτογάλος θέλει το ημίωρο στην Τούμπα, το ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, το κοντά μια ώρα χθες με την ΑΕΚ αν όχι να... αυγατίσει ως διάστημα κυριαρχίας και εφαρμογής στο γήπεδο του τρόπου με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του, τουλάχιστον να... παγιωθεί και να διατηρηθεί.

Γι’ αυτό και θέλει να αποφύγει την οποιαδήποτε χαλάρωση. Γι’ αυτό και προσπαθεί να διατηρήσει στην τσίτα τους παίκτες του. Γι’ αυτό και την ώρα των (έστω μετριοπαθών) χθεσινών πανηγυρισμών ο ίδιος δήλωσε πως δεν πρέπει κανείς να πανηγυρίζει ακόμη, αφού υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ συνέχισε να ζητάει το αήττητο πρωτάθλημα.

Ο στόχος του Κυπέλλου σαφώς είναι ένα έξτρα κίνητρο, μέχρι τον τελικό όμως μεσολαβεί ένας μήνας και 6 ακόμη παιχνίδια στα play off. Και ο Μαρτίνς, αυτά τα παιχνίδια τα θέλει προκειμένου να προσθέσει στο κάθε τι στην ομάδα του εν όψει -πάντα- του μεγάλου καλοκαιρινού στόχου που δεν είναι άλλος από την πλήρη ετοιμότητα αρχικά στα 90 (ή και παραπάνω) λεπτά της ρεβάνς με τη Γουλβς και εν συνεχεία, αν υπάρξει φυσικά, στο Final 8 του Γιουρόπα Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμ Μαρινάκη μετά το πρωτάθλημα - Κλείνει Βραζιλιάνο εξτρέμαρο - Κάνει 15 εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags