Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε σε κλάματα ο Δώνης - Ξεχωριστές στιγμές στο Κορωπί - Το μήνυμα των Πράσινων (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-29 22:16:00

Ξέσπασε σε κλάματα ο Δώνης - Ξεχωριστές στιγμές στο Κορωπί - Το μήνυμα των Πράσινων (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
 Ξέσπασε σε κλάματα ο Δώνης - Ξεχωριστές στιγμές στο Κορωπί - Το μήνυμα των Πράσινων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κύκλος του Χρήστου Δώνη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και η Πράσινη ΠΑΕ μ’ ένα βίντεο στο facebook αποχαιρέτησε τον Έλληνα άσο.

Μια κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές στο Κορωπί, τις έντονες συναισθηματικά στιγμές αλλά και το ξέσπασμα του στο τέλος.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

12 χρόνια. Μια ποδοσφαιρική ζωή. Μια σχέση δεμένη με γέλιο και κλάμα, χαρμολύπες, πανηγυρισμούς, εκνευρισμούς, ικανοποίηση, πικρία. Όπως ήταν και το σημερινό απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης». Εκεί όπου ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος που συνεργάστηκε τόσα χρόνια. Ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας μαζί του εκείνο το ξεχωριστό κομμάτι που θα έχει πάντα στην καρδιά του, φυλαγμένο για το Τριφύλλι. Σε αυτά τα 12 χρόνια (μ’ εκείνο το διάλειμμα 1,5 έτους με δανεισμούς σε Λουγκάνο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή) ο Χρήστος χάραξε τη δική του πορεία στον Παναθηναϊκό μέσα από τις 137 συμμετοχές και τα 6 γκολ.

Πολλές φορές ακόμα και οι πιο δυνατές και γεμάτες σε συναισθήματα σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Αυτός ο κύκλος στη σχέση Παναθηναϊκού – Χρήστου Δώνη ολοκληρώθηκε σήμερα. Η σχέση αγάπης θα μείνει ζωντανή για πάντα. Εις το επανιδείν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags