Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερός Αλαφούζος! Κάνει και μεταγραφές - Αυτόν γυρίζει
| 2020-06-30 10:35:00

Απίστευτος Αλαφούζος! Κάνει και μεταγραφές - Αυτόν γυρίζει στον ΠΑΟ - Έξαλλος με Δώνη, Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Αλαφούζος! Κάνει και μεταγραφές - Αυτόν γυρίζει στον ΠΑΟ - Έξαλλος με Δώνη, Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει... ερωτευτεί το ποδόσφαιρο και τη διοίκηση της ομάδας του είναι καταγεγραμμένο καιρό τώρα, ειδικά από αυτό το site που διαβάζετε. Από το φθινόπωρο παρουσιάζαμε τα ευκρινή από τότε σημάδια, πλέον η κατάσταση έχει φτάσει όντως σε επίπεδο... έρωτα, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να παρουσιάζει δραστηριότητα έντονη και στο κάθε τι, στο παραμικρό που αφορά τους "πράσινους".

Με λόγο σε όλα. Όχι μόνο τεχνοκρατικό, σε οικονομικά, οργανωτικά, επιχειρηματικά θέματα, αλλά και αμιγώς αγωνιστικά. Σε συνεχή επαφή και επικοινωνία (από τη στιγμή που επέστρεψε στην Αθήνα) με τον Τσάβι Ρόκα, δίνει ουσιαστικά ο ίδιος της κατευθυντήριες, ενημερωμένος για την παραμικρή εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι, προφανώς καθορίζοντας (και αναπροσαρμόζοντας ανά περίπτωση) τις οικονομικές του παραμέτρους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει λόγο και αναλαμβάνει δράση και σε άλλα θέματα. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Τον θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας, εκτιμά πως ήταν λανθασμένος ο δανεισμός του στον Πανιώνιο την περασμένη σεζόν και πως θα μπορούσε να είχε μείνει στους "πράσινους" και να εξελιχθεί εντός της ομάδας (ρίχνοντας επ’ αυτού, δικαιολογημένα, ευθύνες στην αξιολόγηση των Νταμπίζα, Δώνη) και πλέον δεν ήθελε να αφήσει τον 19χρονο επιθετικό ούτε μέρα παραπάνω στη Νέα Σμύρνη.

Γι’ αυτό και προσωπικά ο ίδιος έδωσε εντολή από τη Δευτέρα να ενημερωθεί τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο Πανιώνιος πως ο δανεισμός του δεν πρόκειται να παραταθεί ως το τέλος της σεζόν και πως ο Εμμανουηλίδης θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό από αύριο που και τυπικά ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Απόφαση πέραν του αγωνιστικού (αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το τέλος της χρονιάς στους "πράσινους", μπορεί όμως να κάνει προπονήσεις με την ομάδα ως το φινάλε, έχοντας επιστρέψει στο γήπεδο -από την ερχόμενη Δευτέρα λογικά- μετά τη θλάση που υπέστη πριν δύο εβδομάδες) και με... πολιτική -ποδοσφαιρικά- χροιά, αφού ο Αλαφούζος δεν ήθελε να αφήσει τον Εμμανουηλίδη σε μια ομάδα που τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις επιδιώξεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερός Αλαφούζος! Αυτόν πήγε να "κλέψει" από τον Ολυμπιακό - Έλληνας χαφ - Παραλίγο... μακελειό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags