Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίθανο σενάριο στην Ένωση! Ντου Τούρκων
| 2020-06-30 17:04:00

Απίθανο σενάριο στην ΑΕΚ! Ντου Τούρκων - Πουλάει ο Τίγρης - Με πόσα λέει το "ναι" - Όντως τώρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο σενάριο στην ΑΕΚ! Ντου Τούρκων - Πουλάει ο Τίγρης - Με πόσα λέει το "ναι" - Όντως τώρα;

ΑΕΚ: Λογικό απολύτως το όνομα του Βασίλη Μπάρκα να βρίσκεται στην κορυφή των μεταγραφικών σεναρίων σχετιζόμενα με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Είναι άλλωστε και διοικητική απόφαση της Ενωσης να επιδιωχθεί πώληση του διεθνή τερματοφύλακα. Πάγια η… συγκίνηση που υπάρχει στα εν Ελλάδι γραφόμενα και δημοσιευμένα αναφορικά με τις τουρκικές ομάδες που έρχονται στις ομάδες μας και αγοράζουν ό,τι το καλύτερο διαθέτουν.

Ο συνδυασμός, μοιραία, θα δημιουργούσε και συγκεκριμένα σενάρια που θέλουν τη Γαλατασαράι να εξετάζει στο πλαίσιο της αναζήτησης της για τον αντικαταστάτη του Μουσλέρα, του αρχηγού της δηλαδή και διεθνή Ουρουγουανού κίπερ, ο οποίος και προ λίγων ημερών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, τον Μπάρκα.

Ο «σκύλος» ψάχτηκε, ρώτησε, έμαθε. Πρώτον και κυριότερο: κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Γαλατασαράι. Και ο λόγος είναι απλός: τα έτσι κι αλλιώς επιβαρυμένα οικονομικά «λιοντάρια» - για την ακρίβεια είναι στο κόκκινο… - δεν γνωρίζουν που θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στις διεθνείς διοργανώσεις. Πρακτικά έχουν τεθεί εκτός μάχης τίτλου, διεκδικούν όμως ακόμη τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προκριματικά στην καλύτερη. Καμία εξασφάλιση για ομίλους. Μοιραία, το έτσι κι αλλιώς μειωμένο τα τελευταία χρόνια μπάτζετ, θα πέσει ακόμη περισσότερο, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος ο Φατίχ Τερίμ έχει επιβεβαιώσει αρκετές φορές, με την «τσιμ-μπομ» να έχει βγάλει στη βιτρίνα όλα της τα… ασημικά προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει κάποια έσοδα για να διευκολύνει την οικονομική της θέση.

Χρήματα όμως, τόσα ειδικά που απαιτούνται για τον Μπάρκα – είτε σε επίπεδο αξιώσεων ΑΕΚ (10 εκατ. ευρώ δηλαδή) είτε σε επίπεδο πρακτικό για να γίνει δηλαδή η όποια μεταγραφή του (ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6 εκατ.) – αλλά και για οποιονδήποτε τερματοφύλακα τη δεδομένη στιγμή, η Γαλατά δεν πρόκειται να δώσει. Αυτό είναι ξεκαθαρισμένο και χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Αλλά ακόμη και στο σενάριο, στην υπόθεση, πως… έβρεχε ευρώ στην Κωνσταντινούπολη και έρχονταν οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών Τουρκίας στην Ένωση καλύπτοντας στο 100% τις απαιτήσεις της, ο Μπάρκας δεν θα πήγαινε να παίξει στην Τουρκία. Τόσο απλά. Οπότε, κανένας λόγος να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο σεναριάκι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 24 γκολ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ - "Ανέστησε" ΠΑΟΚ - Δεν γίνεται αυτό με Λιβάγια - Θέλει μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags