Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: "Μαϊντανός ο Κούγιας, αν τον κάνουν τόπι στο ξύλο ποιος θα φταίει; - Τρελό αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός..."
| 2020-06-30 16:50:00

"Μαϊντανός ο Κούγιας, αν τον κάνουν τόπι στο ξύλο ποιος θα φταίει; - Τρελό αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός..."

Sportdog Team
"Μαϊντανός ο Κούγιας, αν τον κάνουν τόπι στο ξύλο ποιος θα φταίει; - Τρελό αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός..."

Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: «Μολύνει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο ο Κούγιας, δεν είχε ποτέ την μπάλα ο Αυγενάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

«Δεν είναι μόνο ο Κούγιας. Είναι ο πρύτανης όμως γι΄ αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ο μαϊντανός. Βγαίνει περισσότερο και μιλάει από τον κ. Τσιόδρα. Την άλλη βδομάδα παίζει Λαμία-Λάρισα, αν γίνει σκοτωμός ποιος θα φταίει; Αν τα παιδιά της Λαμίας πιάσουν τον Αλέκο και τον κάνουν τόπι στο ξύλο, θα φταίνε αυτά τα παιδιά; Τη φωτιά ποιος την ανάβει; Αυτός ο τύπος που τον έχετε αφήσει να μιλάει ανεξέλεγκτα; Πρέπει τα αρμόδια όργανα να τον βάλουν κάποιοι στιγμή στη θέση τους.

Μολύνει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζούμε σε ένα τρελοκομείο. Προσπαθεί και ο Ολυμπιακός και ο Κούγιας να κρατήσουν μια διοίκηση που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με αυτούς για ακόμα έναν χρόνο. Σαν να λέμε να ζητάει ο ΠΑΟΚ να κρατηθεί ο Αυγενάκης στη θέση του υφυπουργείου Αθλητισμού. Ο Αυγενάκης πρέπει να κοιτάξει τα προβλήματα του αθλητισμού γιατί ποτέ δεν είχε την μπάλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags