Facebook Pixel Άρης: "Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! Aπρόσμενες εξελίξεις - Τι σκάει από CAS
| 2020-07-01 13:36:00

"Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! Aπρόσμενες εξελίξεις στον Άρη - Τι σκάει από CAS - Bόμβα με παικταρά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παλάβωσε" ο Καρυπίδης! Aπρόσμενες εξελίξεις στον Άρη - Τι σκάει από CAS - Bόμβα με παικταρά!

Άρης: Η τελευταία εντύπωση, μόνο αισιόδοξη δεν είναι. Οι υπεύθυνοι του Άρη να τρέχουν... πανικόβλητοι από χθες προκειμένου να προλάβουν την αλλαγή του μήνα και να σώσουν όσους -από τους πολλούς- παίκτες στο ρόστερ της ομάδας που από σήμερα έμεναν ελεύθεροι. Όχι για χρόνια επέκταση των συμβολαίων τους, αλλά έστω για παράταση της παραμονής τους στο "Βικελίδης" ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν ως το τέλος δηλαδή των play off.

Για πέντε -Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια, Μιχάι Κόρχουτ, Ούγκο Σόουζα, Δημήτρης Διαμαντόπουλος- το κατάφεραν. Γίνεται προσπάθεια, έστω και μεταχρονολογημένη, να πειστεί ακόμη και σήμερα, στο... και πέντε πλέον, ο Μάρτιν Τόνσο αλλά και να βρεθεί η φόρμουλα για την παράταση του δανεισμού του Αμπού Μπα. Αν τα καταφέρουν οι "κίτρινοι", τότε ο Μίχαελ Ενινγκ θα έχει στη διάθεση του για το υπόλοιπο των play off 19 παίκτες!

Πολυτέλεια φυσικά αν αναλογιστεί κανείς πως σήμερα που έρχεται στην Αθήνα η αποστολή του Άρη για το απογευματινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ναι, αυθημερόν θα γίνει το ταξίδι), ο Γερμανός θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του μόλις 14 (και αν "κάτσει" θετικά η προσπάθεια για τους δύο προαναφερθέντες τότε θα φτάσουμε στους 16).

Δεν το λες προφανώς θετικό. Κάθε άλλο. Και κυρίως, όχι ελπιδοφόρο. Και όμως. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει ο "σκύλος" αυτό που τελευταία περισσεύει στη διοίκηση του Αρη είναι η αισιοδοξία. Και αυτό γιατί εκτιμάται πως το πολύ ως το τέλος των play off θα έχει αρθεί το ban που έχει επιβάλλει η ΦΙΦΑ στον σύλλογο για τις μεταγραφές, ανεξαρτήτως μάλιστα της προσφυγής που έχει καταθέσει στο CAS, αφού προχωράει η απ’ ευθείας διαπραγμάτευση, ενώ παράλληλα ρυθμίζονται και οι άλλες δύο, τελεσίδικες περιπτώσεις που απειλούν τον Αρη με νέες τιμωρίες.

Και όχι μόνο αυτό. Οι ίδιες πηγές επιμένουν πως οι "κίτρινοι" όντως παλεύουν -και παλεύουν σοβαρά- την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικό τη δεδομένη στιγμή, αλλά και οι επαφές με τον ίδιο τον Αργεντινό, αλλά και οι επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα υφίστανται και είναι πρόδηλες των προθέσεων της διοίκησης του Αρη για την εφεξής ενίσχυση του συλλόγου. Προφανώς και της σιγουριάς που υπάρχει πως αυτά τα φαινόμενα με την ομάδα του Αρη να μένει... λειψή εν όψει play off θα είναι τελείως πρόσκαιρα. Οψώμεθα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη... ΣΟΚ για παικταρά: Τον παίρνει ο Άρης και πάει όποτε θέλει στον... Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags