Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Χριστογεώργος: Ακραίες καταστάσεις με τον νεαρό τερματοφύλακα!
| 2020-07-02 10:02:00

Ακραία πράγματα με ταλεντάρα του ΠΑΟ - Άναψε "φωτιές" ο Δώνης - Toν "τρώνε" Ρόκα και Πογιάτος;

του Νίκου Στεργίου
Ακραία πράγματα με ταλεντάρα του ΠΑΟ - Άναψε "φωτιές" ο Δώνης - Toν "τρώνε" Ρόκα και Πογιάτος;

Παναθηναϊκός - Νίκος Χριστογεώργος: Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί λόγο για υπερβολικά εγκώμια. Το ταλέντο προφανώς και υπάρχει. Και δεν κρύβεται. Διαφορετικά, έστω και σε αδιάφορο παιχνίδι, δεν θα έπαιρνε την ευκαιρία. Εστω και σε safe περιβάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν ήθελε πολύ να μην μπορέσει να συμπληρώσει ούτε ενδεκάδα.

Και γι’ αυτό ακριβώς, δεν πρέπει να ξεπεραστούν τα όρια με τον Νίκο Χριστογεώργο. Ακριβώς γιατί αφενός δεν έδειξε... τίποτα στο χτεσινό ματς με τον Αρη, αφετέρου γιατί είναι τόσο ταλαντούχος όσο περιγράφεται από όσους τον ζουν στην καθημερινότητα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού (και φυσικά δεν μπόρεσε να δείξει χθες).

Ο Δώνης του έδωσε την ευκαιρία, δίνοντας και τον τόνο. Τόσο για τα διθυραμβικά σχόλια, για την προοπτική του, αλλά και τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τους τερματοφύλακες της επόμενης σεζόν. Πολλά είχαν γραφτεί και κυκλοφορήσει αναφορικά με την πρόθεση του Τσάβι Ρόκα να πλαισιώσει τον Διούδη με έναν έμπειρο "συναγωνιστή" για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Ανταγωνισμό που κακά τα ψέματα, ούτε ο Κότσαρης (που οδεύει για δανεικός), ούτε οι πιο μικροί, Ξενόπουλος (επίσης πάει για δανεικός) και φυσικά ο Χριστογεώργος μπορούσαν να του προσφέρουν. Ωστόσο, αυτό που ο "σκύλος" μπορεί να αποκαλύψει και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ήταν πως δεν είχε παρθεί καμία σχετική απόφαση και πως όλη αυτή η φημολογία περί αναζήτησης έμπειρου τερματοφύλακα περισσότερο έδραζε στα επαγγελματικά δείγματα γραφής του Ρόκα, παρά σε δεδομένη επιλογή.

Από χθες, μετά το επαγγελματικό ντεμπούτο του Χριστογεώργου, έχουμε περάσει στο άλλο άκρο, προαναγγέλοντας ουσιαστικά πως ο 20χρονος κίπερ θα είναι το Νο2 πίσω από τον Διούδη στην τριανδρία των γκολκίπερς του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν. Ούτε αυτό είναι δεδομένο! Και πιθανώς, να μην είναι και η ενδεδειγμένη επιλογή, αλλά αυτό σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που θα εξεταστεί και θα αποφασιστεί στην πορεία του καλοκαιριού από τους Πογιάτος, Ρόκα.

Το πιθανότερο τη δεδομένη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός να μην κινηθεί για τερματοφύλακα. Όχι γιατί θέλει να "βγάλει" τον Χριστογεώργο ή να αναβαθμίσει τον ρόλο σε κάποιον από τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες Ελληνες τερματοφύλακες του που "έρχονται", αλλά γιατί ο Διούδης, με την αλματώδη του βελτίωση, δεν αφήνει περιθώρια ούτε ανταγωνισμού, ούτε και αμφισβήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γίνεται... σκοτωμός! Αυτόν "αρπάζει" από ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δεν είναι ο Ινσούα - Όνομα-έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags