Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Δήλωση-βόμβα: "Μπορεί να ελπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία - Αν πάρει τα απαραίτητα χαρτιά, τότε..."
| 2020-07-02 17:55:00

Δήλωση-βόμβα: "Μπορεί να ελπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία - Αν πάρει τα απαραίτητα χαρτιά, τότε..."

Sportdog Team
Δήλωση-βόμβα: "Μπορεί να ελπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία - Αν πάρει τα απαραίτητα χαρτιά, τότε..."

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία της Κ17 εμφανίστηκε ο Σταύρος Σαράφης στο Metropolis 95.5 τονίζοντας παράλληλα ότι η πρώτη ομάδα δίνει δικαιώματα και θα έπρεπε να πάρει το ρίσκο και να εμπιστευτεί και τα παιδιά των ακαδημιών.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία και τόνισε πως αξίζει να πάρει μία ευκαιρία για τον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιτυχία της Κ17: «Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες φέτος κατόρθωσαν και το πήραν και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό. Έγινε ένα παιχνίδι όμορφο και δυνατό».

Για το γκολ που ακυρώθηκε στο φινάλε: «Δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Άλλοι έλεγαν ότι είναι οφσάιντ, άλλοι ότι δεν είναι. Ρώτησα και το διαιτητή και μου είπε ότι είδε τον βοηθό και το έδωσε».

Πρόσθεσε:« Ήταν μια προσπάθεια με τέτοιες συνθήκες, είχε 40 βαθμούς, και τα παιδιά τα έδωσαν όλα και κέρδισαν. Αυτή η ομάδα πήρε πάλι το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο πέρυσι ως Κ15. Κάποια παιδιά από εκείνη την ομάδα είναι τώρα στην Κ17 και κάποια θα πάνε στην Κ19 όπως συνηθίζεται. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αξιολογούνται και βελτιώνονται τα παιδιά συνεχώς».

Για το αν μπορούν κάποια παιδιά να παίξουν στη μεγάλη ομάδα: «Όλοι δεν μπορούν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μερικά έχουν την ποιότητα και το σθένος να πετύχουν. Εάν υπάρχει υπομονή και λίγο ρίσκο μπορούν να ενσωματωθούν στη μεγάλη ομάδα. Ωστόσο, η πίεση για το αποτέλεσμα στην πρώτη ομάδα έχει οδηγεί στο να αδικηθούν κάποια παιδιά. Χάθηκαν κάποια ταλέντα. Ο Τζοβάρας, για παράδειγμα, έκανε οχτώ παιχνίδια ως βασικός με τη Σλόβαν και είναι μόλις 17 χρονών. Είναι άδικο λοιπόν να γίνεται αυτό. Πρέπει να πάρουν το ρίσκο. Στις άλλες χώρες παίρνουν».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν το περίμενα προσωπικά. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το χτυπήσουν από το πρώτο λεπτό και δυστυχώς έμαθα ότι δεν είχαμε καλή απόδοση. Στη διαδρομή όταν ακούσαμε για το αποτέλεσμα και την εικόνα στεναχωρηθήκαμε πολύ. Δίνουμε το δικαίωμα ως ομάδας και εμείς, παίκτες αξίας δεν αποδίδουν».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι αρκετά χρόνια εδώ πέρα. Έχει πάρει συνεχόμενα πρωταθλήματα με την Κ19, έχει ωριμάσει και εάν πάρει τα απαιτούμενα χαρτιά θα μπορεί να γίνει. Έτσι ξεκινούν όλοι. Νομίζω έχει το δικαίωμα να ελπίζει για τη θέση αυτή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags