Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.
| 2020-07-02 19:40:00

Ψάχνει την αντίδραση ο ΠΑΟΚ - Μεγάλη-έκπληξη στην προπόνηση - Ανάσα για Φερέιρα

Sportdog Team
Ψάχνει την αντίδραση ο ΠΑΟΚ - Μεγάλη-έκπληξη στην προπόνηση - Ανάσα για Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά από αρκετό και καιρό ο Ισπανός άσος του Δικεφάλου κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα δείχνοντας πως έχει επανέλθει και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Ο αγώνας με την ΑΕΚ μπορούσε να λειτουργήσει ως… κλειδί για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, αλλά μετατράπηκε σε μια χαμένη ευκαιρία. Τα Play Offs, όμως, έχουν ακόμα πολύ δρόμο κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθειά του να κερδίσει μια θέση στα προκριματικά του Champions League.

Η κακή εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να μείνει άμεσα πίσω, διότι ο Δικέφαλος δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλο έδαφος, οπότε η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ θεωρείται επιτακτική ανάγκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν καλά και τις δύο μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ματς του Ηρακλείου καλούνται να βρουν τις απαντήσεις προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει τόσο στις καλές εμφανίσεις όσο και στις νίκες.Την Πέμπτη (02.07) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Δημήτρης Πέλκας , Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (03.07) θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά. Ο Λέο Ζαμπά ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του που τον έχει αφήσει εκτός από το δεύτερο μισό της σεζόν. Την Παρασκευή (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Κρήτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags