Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης! Παίρνει φορ από άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα - Έκανε τραγική σεζόν
| 2020-07-05 11:24:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης! Παίρνει φορ από άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα - Έκανε τραγική σεζόν

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης! Παίρνει φορ από άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα - Έκανε τραγική σεζόν

Ο Μπράουν Ιντέγε δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στον Άρη, αφού αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση το περσινό καλοκαίρι, αλλά οι επιδόσεις του τη φετινή σεζόν κρίνονται κάτω του μετρίου.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, συνεπώς, δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας και αποχώρησε ως ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα χρειάζονταν σημαντική οικονομική υπέρβαση για να τον κρατήσουν.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η χρονιά του ήταν απογοητευτική, οι Άγγλοι επιμένουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε συνδεθεί μεταγραφικά με την αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και καιρό. Λεγόταν, μάλιστα, πως ο παίκτης βρισκόταν στα «ραντάρ» των Άγγλων και ανάλογα με τη σεζόν που θα έκανε, θα κρινόταν το αν το ενδιαφέρον θα επισημοποιηθεί.

Με τον Ιντέγε να κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος, τα αγγλικά δημοσιεύματα δίνουν συνέχεια στην υπόθεση, αναφέροντας ότι ο διεθνής άσος εξακολουθεί να τσεκάρεται από τη Νότιγχαμ, οι διοικούντες της οποίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση για τον παίκτη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να φανεί εάν τα ρεπορτάζ από το Νησί έχουν βάση ή όχι. Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει καλά τον παίκτη και την αξία του από την περίοδο που ο Ιντέγε φορούσε τα ερυθρόλευκα. Με τη φανέλα των Πειραιωτών ο Ιντέγε σκόραρε 28 γκολ σε ενάμιση χρόνο και πουλήθηκε στην Κίνα για 12.000.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος Μαρτίνς! Βρήκε "λαβράκι" με 1,2 εκατ. για αντί-Καμαρά - 43 συμμετοχές φέτος - Ακούραστος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags